Ana SayfaDünyaİsrailli Victoria's Secret Modeli Bar Refaeli Kara Çarşaf Giydi!

İlgili Postlar

İsrailli Victoria’s Secret Modeli Bar Refaeli Kara Çarşaf Giydi!

İsrailli ünlü Victoria’s Secret modeli Bar Refaeli, ayrımcılığa karşı farkındalık yaratma amacıyla çekilen bir reklam filmi için kara çarşaf giyip paylaştı.

İsrailli Victoria’s Secret Modeli Bar Refaeli Kara Çarşaf Giydi!

Dünyanın en ünlü Victoria’s Secret modellerinden olan İsrailli Bar Rafaeli, çekilir çekilmez ses getiren bir reklam filminde rol aldı. 33 yaşındaki İsrailli model, İsrail’de yayınlanacak olan reklam filminde kara çarşaf giyerek ekranlarda boy gösterecek.

Farkındalık Yaratmayı Hedefliyor!

Hoodies moda şirketinin sözcüsü ve hissedarlarından olan model Bar Refaeli, şirketin ülke genelinde başlattığı, ayrımcılığa, ırkçılığa ve bağnazlığa karşı farkındalık yaratmayı hedefliyor. Ünlü modelin burka giymiş fotoğrafının üzerine ‘İran burada mı?’ yazılı reklam posterleri ülke genelindeki bütün billboardları kapladı. Diğer yandan kampanya için çekilen reklam filmi ise ülke çapında hemen hemen tüm televizyon kanallarında oynarken, reklam kampanyası için yapılan posterin görseli, İsrail’in yüksek tirajlı gazetesinin ilk sayfasında okurlarla buluştu. Aynı zamanda sosyal medya hesaplarından da paylaşımı yapan Bar Refaeli oldukça ses getiren bir çalışmaya imza attı.

israilli-victoria-s-secret-modeli-bar-refaeli-kara-carsaf-giydi2

israilli-victoria-s-secret-modeli-bar-refaeli-kara-carsaf-giydi3

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler