Ana SayfaYaşamModaIsmarlama Giyimin 10 Farkı Nedir?

İlgili Postlar

Ismarlama Giyimin 10 Farkı Nedir?

Kendisini uzun süreden beri tanıtan özel dikim takım elbise ve özel dikim gömlek üreten Milimetric markasının beşinci mağazasını Abdi İpekçi Caddesinde açtı. Ismarlama takım elbise ve gömlek diken markanın kurucusu Kağan Gökalp ısmarlama giyinmenin avantajlarını anlattı. Söylediği Ürünlerde Ismarlama Giyimin 10 Farkı Nedir? açıkladı.

1) Erkekler de Dış Görünümüne Özen Gösteriyor

Erkekler dış görünüşüne günümüzde artık kadınlar kadar hatta kadınlardan bile daha çok özen gösteriyor. Bunun için yediği içtiğine resmen kalori sayarak dikkat eden erkekler, spor salonlarından neredeyse çıkmıyor. Atletik görünümünü vurgulamak isteyenler, ısmarlama giyimi tercih ediyor. Bedene oturan slim cut gömleklerin arkasına da beli olduğundan da ince göstermek isteyen erkeklerin pens attırması boşuna değil. Özel dikim takım elbise için de aynı şey geçerli.

2) Kesimlerle Fark Yaratılıyor

Kamburu olan, boyu kısa, şişman erkekler de ısmarlama giyimi tercih ediyor. Kısa boylu erkekler ceket etek boyunu kısa yaptırarak bacaklarını uzun gösteriyor. Ya da pantolonu yüksek bel ve nispeten uzun paça yaptırarak yine bacak boyunu uzun gösterip, olduğundan uzunmuş gibi görünüyor. Şişman erkekler yine farklı kesimlerle olduğundan zayıf görünüyor.

3) Özgüven Sahibi Hissi

Ismarlama giyinen erkek kendine saygılı, özgüven sahibi erkek algısı oluşturuyor çevresinde.

4) İşler Yoluna Giriyor

“Ye kürküm ye” sözü boşuna söylenmiş değil. İş hayatından, aşk hayatına işler daha yolunda gider ısmarlama giyinen erkeğin.

Ismarlama Giyimin 10 Farkı Nedir?

5) Bir Kulubün Üyesi Oluyorlar

Ismarlama giyinmek de şaraptan anlamak, purodan anlamak gibi bir hobidir. Bir kulübün üyesi gibi olursunuz.

6) Mükemmeliyetçililik Algısı

Takım elbise diktiren erkek titiz, mükemmelliyetçi algısı oluşturur.

7) Başarılı Bir Erkek İmajı Çizilir

Ismarlama giyinmek ucuz bir şey değildir. Ismarlama giyinen erkek işi gücü yerinde, başarılı bir erkek imajı yaratır.

8) Rahat Etmek İçin…

Bir özelliği de hareket rahatlığı sağlaması. Kişiye özel takım elbise diktirenler, kıyafetlerin içerisinde fiziksel olarak hareketlerinde daha rahat eder.

9) Uzun Kullanım Kolaylığı

Ismarlama ilk bakışta pahalı bir zevk gibi görünse de aslen çok daha uzun kullanım süreleri sunmaktadır. Maddi, manevi tatmin olur ısmarlama giyinen erkek.

10) Özel Hisseder

Her şeyden önemlisi ısmarlama giyinen erkek kendini özel hisseder ve aynaya baktığında mutlu olur.

özel dikim takım elbise

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler