Ana SayfaKimdirİsmail Yıldız Kimdir?

İlgili Postlar

İsmail Yıldız Kimdir?

“Acun” adlı klibindeki at kafalı adam ile sosyal medyada büyük ilgi gören İsmail Yıldız Kimdir? İsmail Yıldız Kaç Yaşındadır? İsmail Yıldız Ne Zaman Doğdu? İsmail Yıldız Nerede Doğdu? İsmail Yıldız Aslen Nereli? İsmail Yıldız Hangi Burç? dinlenme rekorları kıran İsmail Yıldız hakkında merak edilen Her şey Kimdir Haberimizde. İşte İsmail Yıldız…

İsmail Yıldız Kaç Yaşındadır? İsmail Yıldız Ne Zaman Doğdu? İsmail Yıldız Nerede Doğdu?

5 Mart 1995 tarihinde Kars Sarıkamış’ta dünyaya gelen İsmail Yıldız, 26 yaşındadır.

İsmail Yıldız Aslen Nereli? İsmail Yıldız Hangi Burç?

Aslen Kars Sarıkamışlı olan İsmail Yıldız, Kova burcudur.

İsmail Yıldız Kimdir?

Müziğe olan yeteneği önce ailesi tarafından keşfedilmiş olan İsmail Yıldız, ortaokuldayken müzik öğretmeninin de etkisiyle enstrüman çalmaya başladı. Lise yıllarında da klavye öğrenerek müziğe daha çok bağlanan İsmail Yıldız, 2015 yılında Cumhuriyet Üniversitesi’nde müzik eğitimine başladı. 2016 yılında Polonya’da konservatuvar caz bölümünde okuyan İsmail Yıldız, yurtdışından ileri düzey İngilizce’yle Türkiye’ye dönerek kendi stüdyosunu kurdu.

Sözü müziği ve düzenlemesi kendisine ait ilk İngilizce şarkısının ardından yine kendi bestelediği 5 parçalık klasik müzik kategorisinde “Nilaria” piyano albümünü yayınlayarak müzik dünyasına giriş yapan İsmail Yıldız, 2019’da Film Müzikleri Piyano konseri konseptiyle çeşitli şehirlerde piyano konseri verdi. Yine 2019 yılında Marmara Üniversitesi Müzik Eğitimi bölümünde anadal piyano ile yüksek lisansa başlayan İsmail Yıldız, 2021’de “Kim Bu Sevgili” isimli 3 şarkılık ilk Türkçe EP’sini yayınladı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler