Ana SayfaKimdirİsmail Türüt Kimdir?

İlgili Postlar

İsmail Türüt Kimdir?

Oflu şarkıcı İsmail Türüt Kimdir? İsmail Türüt Nerede Doğdu? İsmail Türüt Aslen Nereli? İsmail Türüt Hangi Burç? İsmail Türüt’ün Dizi Ve Filmleri Neler? İsmail Türüt’ün Albümleri Hangileri? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

İsmail Türüt Nerede Doğdu? İsmail Türüt Aslen Nereli? İsmail Türüt Hangi Burç?

İsmail Türüt 8 Haziran 1965 yılında Rize Merkez Ambarlık Köyünde doğdu. İsmail Türüt aslen Rizelidir. İsmail Türüt İkizler burcudur.

İsmail Türüt Kimdir?

İsmail Türüt’ün Babası, çay fabrikasında işçi olarak çalışırken, Annesi ev hanımıydı. İlkokulu Ambarlıkta, Ambarlık İlkokulunda bitirdi. 1079 yılında İstanbul’a geldi. İlk olarak Bahçelievler’de bir yakınımın sahibi olduğu markette işe girdi. Bir yıl çalıştıktan sonra Bebek’te bir fırında çalışmaya devam etti. 1982 yılında İlk kaseti olan “LAZ UŞAĞI”nı çıkardı. Kaset ve sahne çalışmaları yıllarca devam etti. O zamana kadar 20 kaset yapmış olmasına rağmen yalnızca Karadeniz’de tanınırken, 1998 yılında İbrahim Tatlıses’in sahibi olduğu İDOBAY müzik firmasına transfer oldu. Türkiye’nin gündemine “OFLU İLE BAYBURTLU” kaseti ile oturdu.

7 yıl boyunca aralıksız bir şekilde Kanal 7 televizyonunda TÜRÜT SHOW programını yaptı. 100’ün üzerinde söz ve müziği ait esere imza attı. Türkiye’de yurtiçi ve yurtdışında olmak üzere en çok konser veren 5 sanatçıdan bir tanesi olma başarısını yakaladı. Evli ve ikisi kız ikisi erkek olmak üzere 4 çocuk babasıdır.

İsmail Türüt’ün Dizi Ve Fimleri:

N’aber Bacanak (tv dizisi)

İpsiz Recep (tv dizisi)

Fıkralarda Türkiye (Sunucu)

Reyting Hamdi ( tv dizisi)

Tirvana (tv dizisi)

Yangın Ayşe ( tv dizisi)

İsmail Türüt’ün Albümleri:

Laz Uşağı

Komşu Kızı

Lazmısın Çerkezmisin

Ondan Kaynana Olmaz

Çay Güzeli

Güzellere Bayram Var

Hamsi

Kara Sevdalı Fatma

Zorla Güzellik Olmaz

Oy Canan

Akıllı Ol

Hamsi Gözlüm

Suzan

Deniz Gözlüm

Karadeniz Sofrası

Piryoz

Deli Zekiye

Dünya Tatlısı (2007)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler