Ana SayfaDedikoduİsmail Türüt Kadir İnanır'ı Çok Fena Eleştirdi:Ölürse Cenazesine Bile Gitmem!

İlgili Postlar

İsmail Türüt Kadir İnanır’ı Çok Fena Eleştirdi:Ölürse Cenazesine Bile Gitmem!

Karadenizli türkücü İsmail Türüt Kadir İnanır’a verdi veriştirdi. Geçtiğimiz günlerde Beyaz TV’nin bir programında konuk olarak ekranlarda yer alan İsmail Türüt, Kadir İnanır hakkında sert açıklamalarda bulunarak Kadir İnanır’ın “cenazesine bile gitmem!” dedi.

Karadeniz türkülerinin sevilen yorumcusu İsmail Türüt; 8 Ekim Pazar günü Beyaz TV’de konuk olduğu ‘Uyan Türkiyem’ adlı programda, usta oyuncu Kadir İnanır’ı Abdullah Öcalan ile ilgili söylemleri nedeniyle çok fena eleştirdi. Türüt; Kadir İnanır’ın, Öcalan için “kendi halkının lideri” tabirini kullanması nedeniyle “ben bu adamın cenazesine bile gitmem!” diyerek tepkisini belirtti.

[irp]

İsmail Türüt: “Bu millet seni baş tacı etmiş, yazıklar olsun!”

Türüt; Kadir İnanır’ın Öcalan’a lider tabirini kullanmasına: “Abdullah Öcalan bölücüdür, katildir, Türk’ün de düşmanıdır, Kürt’ün de düşmanıdır bu vatanın kanını emen bir müptezeldir! Bu millet seni baş tacı etmiş, yazıklar olsun!” sözleriyle tepki gösterdi. “Eskiden hukukumuz vardı, şimdi yok tabii. Beni dinler, severdi. Bir Karadeniz delikanlısının ağzına yakışmayacak sözler söyledi. Burada ayrılırız biz. Ben bu adamın cenazesine bile gitmem!” diyerek ateş püskürdü.

“Ne arkadaşlık ederim ne dostluk ederim!”

Ünlü türkücü, “Benim çizgim bellidir. Ne arkadaşlık ederim ne dostluk ederim. Bu tip insanların cenazesine de gitmem. Şok oldum, hiç yakıştıramadım. Bir Karadenizli olarak üzüldüm!” şeklinde açıklama yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler