Ana SayfaDedikoduBuse Narcı Yalnızken Bile Jartiyer İle Yattığını Söyledi

İlgili Postlar

Buse Narcı Yalnızken Bile Jartiyer İle Yattığını Söyledi

En son göz renklerini ameliyat ile maviye çevirdiğini söyleyen ünlü oyuncu bu seferde geceleri uyurken jartiyer ile yattığını söyledi.

Oyuncu olan Buse Narcı Posta Gazetesine bir röportaj verdi. Bu konuşma esnasında özel hayatı ile ilgili bir çok detayı paylaştı. Kendisini Özcan Deniz`in sevgilisi olarak biliyorduk ama 5 yıllık bir ilişkiden sonra birlikte olamayı bıraktılar.

Diş Çektirmekten Bile Korkuyor

Kendisi göz rengini ameliyat ile değiştirdiği yönünde söylentiler ortaya atmışlardı fakat kendisi diş çektirmeden bile korkarım bu yüzden ameliyat olmadığını söyledi.Kendisi bu söylentilere gülüp geçtiğini belirtti.Kendisine bu imkan olsaydı göz renginin değiştirirmiydin sorusuna ise kesinlikte hayır cevabını verdi.

Dövmeleri Yaptırırken Canım Çok Yandı

İnsanlar göz rengimin ameliyatla değiştirdiğimi söylüyorlar fakat ben bedenimdeki dövmeleri bile ağlaya ağlaya çok zor bir şekilde yaptırdım. Bu yüzden böyle bir şeyin olması imkansız dedi. Burdan anlaşılıyor ki insanların söyledikleri tamamen dedikodudan ibaret. Herhangi bir ameliyat kendisi geçirmemiş. Göz renkleri ise çocukluktan bu yana aynı. Buse Narcı ile ilgili haberleri magazinhaberleri üzerinden takip edebilirsin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler