Ana SayfaÜnlülerIşın Karaca'ya Eski Eşi Sedat Doğan Dava Açmaya Hazırlanıyor!

İlgili Postlar

Işın Karaca’ya Eski Eşi Sedat Doğan Dava Açmaya Hazırlanıyor!

Sedat Doğan, eski eşi ünlü şarkıcı Işın Karaca’nın, kızları Mia’nın soyadını değiştirdiği mahkeme kararına karşı iptal davası açmaya hazırlanıyor.

Seren Serengil ve Işın Karaca’dan büyük kavga!

Işın Karaca’ya Eski Eşi Sedat Doğan Dava Açmaya Hazırlanıyor!

Ünlü şarkıcı Işın Karaca 2011 yılında fotoğrafçı Sedat Doğan ile dünya evine girmişti. Bu evlilikten Mia isminde bir kız çocuğu dünyaya gelen ünlü çiftin evliliği iki yıl sürmüştü. Ayrılığın hemen ardından Sedat Doğan’ın adı yurtdışında hırsızlık ve dolandırıcılık olayları ile anılmaya başlamıştı. Fotoğrafçı Sedat Doğan hakkında dolandırıcılıkdan dolayı arama kararı çıkartılmış ve Polisler tarafından her yerde aranan Sedat Doğan, kaçak yollarla gittiği Brezilya’da bir Türk restoranında hırsızlık yaparken tekrar ortaya çıkmıştı.

Işın Karaca kimdir?

Mahkemeye Başvurdu

Tüm bu gergin süreçten sonra ünlü şarkıcı Işın Karaca, Bakırköy Adliyesi’ne giderek eski eşi Sedat Doğan’dan olan kızı Mia’nın soy isminin değiştirilmesi için Bakırköy Aile Mahkemesi’ne başvurmuştu. Şarkıcı Işın Karaca, eski eşinin soy ismini taşıyan kızı Mia’nın bu gergin olaylardan etkilenmemesi için soy isminin değiştirilmesini istemiş ve Işın Karaca ayrıca Sedat Doğan’ın kızıyla son zamanlarda hiç görüşmediğini ve arayıp sormadığını da mahkemeye beyan etmişti. Aile Mahkemesin de Şarkıcı Işın Karaca’nın talebini olumlu bulundu ve kızı Mia Doğan, artık annesi Işın Karaca’nın soy ismini taşımaya başlamıştı. Mia’nın bu soy ismi 18 yaşına kadar sürecek. Mia, reşit olduğu zaman kullanacağı soy ismini kendisi belirleyecek.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler