Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil ve Işın Karaca'dan büyük kavga!

İlgili Postlar

Seren Serengil ve Işın Karaca’dan büyük kavga!

Daha önceki tartışmalarıyla gündeme oturan ünlü, Seren Serengil Işın Karaca’nın konser afişini paylaşarak Ebru Yaşar’a benzetmesiyle fitili ateşledi.

Seren Serengil kimdir?

Işın Karaca kimdir?

“Reklamın kötüsü olmaz”

Şarkıcı Yaşar İpek’le dünyaevine katılan Seren Serengil,Sosyal medya hesabından Işın Karaca’ya gönderme yaptı.Serengil’in Işın Karaca ve Emel Sayın’ın konser afişini paylaşarak Işın’ı şarkıcı Ebru Yaşar’a benzetmesi tartışmayı ateşe verdi.

“Herkes bu sahneye çıkamıyor!”

Sosyal medya üzerinden Serengil’in paylaşımını gören Işın Karaca,Instagram hesabından “Aa ne tatlı,her zaman verdiği desteğinin yanında Seren,konserimizin reklamını yapmış! Eh tabii,herkes bu sahneye çıkamıyor! Kızcağız da sağolsun hemen posterimizi paylaşmış.Önümüzdeki 6 ayın konser takvimini yollasam onu da paylaşır mı acaba?” dedi.

İşte olay çıkaran o paylaşım;

seren-serengil-ve-isin-karaca-sarkicilik

“Dönüyorum sahneye”

Karaca’nın yaptığı bu paylaşıma ise Serengil’den yanıt hiç gecikmedi! Serengil, “Işıncım ya TGRT’de benim vokalistliğimi dansçı kızların kareografisini yaptığın süreçte çok tatlı idin.Benim alt kadromda hep büyük isimler çalışıyordu.Seninle çalışamadık sonra ben televizyonda olsun çıkmadım ama bak dönüyorum sahneye.Gazinoda pek gitmezsin ama yine de kırk yılda bir çıktığın için söylüyorum.

İşte hiç geçmeden cevap verilen o paylaşım;

seren-serengil-ve-isin-karaca-sarkicilik-story

“Photoshopcuna söyle”

Seni yılbaşı kadrosuna Yaşar’ın altına alabiliriz,batı eksiği var ama o fotoğraf olmaz.Ebru yaşar zannetti herkes.Photoshopcuna söyle millet arabesk gırtlağı geldi sanıp zenci gırtlağı taklidi bulunca hüsranlara uğramasınlar.Ayrıca benim paylaştığım fotoğrafı herkes paylaşmış.Seversin sataşarak gündem olmayı başka çare yok gibi gözüküyor.Haklısın bir sen kullanmıştın adımı sana Emel Hanım’ın hatırına kıyak.Hadi reklamın olacak yarın bak televizyonuma çıkacaksın beni konuşacaksın ama bu fotoğrafla alakan olmadığı çıkacak ortaya o zaman” sözlerini söyledi.

Gülben Ergin’i Karaladı!

Seren,yıllar önce Maksim Gazinosu’na çıktığı zamanların afişini paylaşarak “Assolistimiz sahnelere geri dönüyor” notuyla sosyal medya da paylaştı.Seren Serengil’in arasının kötü olduğu Gülben Ergin’in afişteki fotoğrafını karalaması da dikkatleri üzerine çekti.

Işın Karaca,Seren Serengil için ihtiyati tedbir kararı aldırmıştı!

Işın Karaca,sunduğu magazin programında kendisi hakkında yayın yapan Seren Serengil hakkında yayınlar da gözükmemesi adına yayınların durdurulması için mahkemeden ihtiyati tedbir kararı aldırdı.Işın Karaca,Seren Serengil’in 6 aya kadar disiplin hapsine çarptırılmasını talep etti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler