Ana SayfaÜnlülerIşın Karaca'dan Müslüm Filmine Beklenmedik Yorum Geldi!

İlgili Postlar

Işın Karaca’dan Müslüm Filmine Beklenmedik Yorum Geldi!

Bir düğün çıkışı görüntülenen Işın Karaca, ‘Müslüm’ filmi hakkındaki yorumlarını açıkladı. Işın Karaca, ‘Müslüm’ filmi hakkında nasıl yorum yaptı? detaylar Haberimizde..

Işın Karaca’ya Eski Eşi Sedat Doğan Dava Açmaya Hazırlanıyor!

Işın Karaca’dan Müslüm Filmine Beklenmedik Yorum Geldi!

Önceki hafta sinemalarda oynatılmaya başlayan ünlü sanatçı Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı ‘Müslüm’ filmini izleyen ve olumsuz eleştirilerini Instagram hesabından açıklayan Işın Karaca, önceki akşam katıldığı düğün sonrasında gazetecilere film hakkında demeçler verdi.

“Müslüm Gürse’in Sesi Olmadığı İçin Bizi Tatmin Etmedi.”

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, “Oyunculuk ve müzik bildiğim iyi bir meslek. Filmde Müslüm Gürses’in sesini duymak isterdim. Timuçin Esen, filmde oyunculuğunu yapacaktı. Ağzını kımıldatacaktı ve biz Müslüm Gürses sesi duyacaktık. Müslüm Gürses ikondur, idoldür. Onun sesi olmadığı için bizi tatmin etmedi.” ifadeleriyle olumsuz yorumlarda bulundu.

Işın Karaca kimdir?

işın karaca tuğrul odabaş ile ilgili görsel sonucu

“Eşim Filmde Resmen Uyudu”

Ünlü şarkıcı Işın Karaca;  “Bu ülkede Müslüm Gürses, İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu ve Ajda Pekkan’dan bir tane var. Onların sesi olmadan olmaz. Ben emeği geçen kimseye saygısızlık etmem ama Müslüm Gürses, filmde olmayınca olmadı. Hatta eşim Tuğrul Odabaş filmde uyudu. Müslüm sesi olmadan onun filmi olmadı bende. Eşim filmde resmen uyudu.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler