Ana SayfaÜnlülerIşıl Reçber'den eleştirilere "Sakin olun kızlar!"

İlgili Postlar

Işıl Reçber’den eleştirilere “Sakin olun kızlar!”

Sosyal medyanın aktif isimlerinden birisi olan Işıl Reçber paylaştığı fotoğraf sonrasında gelen yorumlara “Sakin olun kızlar” diyerek farklı bir yanıt verdi. İşte o mesajlar.

Bodrum’da tatil yapan Işıl Reçber, bikinili fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşıyor. Uzun bir süre magazin muhabirlerinin radarına girmemek için uğraş veren fakat sonrasında kendi bikinili fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak dikkat çeken ünlü isim, paylaşımlarının ardından ilginç yorumlar aldı.

“Operasyon Geçirmedim” Diyen Işıl Reçber’i Zora Sokacak Fotoğraf

Işıl Reçber “Kıskanıyorlar”

Gelen yorumları kıskançlık olarak değerlendiren ünlü isim, “Sakin olun hanımlar bütün kış diyet yap, 13 yaşından beri spor yap e bi zahmet neden kızıyorsunuz ki sahte hesaplara kadar başvurmanın anlamı nedir?” dedi.

Yorum yapan kişilerin sahte hesaplar olduğunu söyleyerek farklı bir noktaya dikkat çeken Reçber’in bu mesajları bazı takipçilerinden destek alırken bazılarından da yine farklı yorumlar aldı.

Işıl Reçber kimdir?

Tatile çıktı

Kızının mezun olması ile birlikte tatile girmesini fırsat bilen Işıl Reçber, tatile çıktı. Tatilden attığı fotoğraflarla gündeme gelen ünlü isim, paylaştığı fotoğraflara gelen yorumlara yanıt vermeyi de ihmal etmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler