teensexonline.com
Ana SayfaÜnlülerIrmak Ünal, Yaptığı Paylaşımla Mustafa Sandal'a Göndermemi Yaptı?

İlgili Postlar

Irmak Ünal, Yaptığı Paylaşımla Mustafa Sandal’a Göndermemi Yaptı?

Oyuncu Irmak Ünal bugün Instagram hesabından yaptığı aşk ‘lı paylaşımıyla olay oldu. Birlikte olduğu öne sürülen Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’a, göndermede mi bulundu? detaylar Haberimizde..

Irmak Ünal’ın Seksi Paylaşımları Dikkat Çekti!

Irmak Ünal’dan, Yaptığı Paylaşımla Mustafa Sandal’a Göndermemi Yaptı?

Mustafa Sandal geçtiğimiz haftalarda yüzünün tam yarısını gösterdiği bir kadınla çekilmiş fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmış ve magazin dünyasında büyük merak uyandırmış. Fotğraftaki bu kadının önceleri Ceren Hindistan olduğusanılmış fakat daha sonra 41 yaşındaki  oyuncu Cihan Ünal’ın kızı oyuncu Irmak Ünal olduğu öne sürülmüştü. Bir gazetenin özel haberine göre; Mustafa Sandal-Irmak Ünal aşkı ortama bir ay önce başladı. Çiçeği burnunda çiftin, İstanbul Beykoz’da komşu olması dedikoduların dozunu da artırmıştı.

Irmak Ünal kimdir?

Irmak Ünal’dan, Mustafa Sandal’a ‘Aşk’ Göndermesi Geldi!

Tam da bu iddialar tazeliğini korurken Irmak Ünal’dan aşkı çağrıştıran özel bir paylaşım geldi. Oyuncu Irmak Ünal, Instagram hesabından yaptığı aşk’ı işaret eden bu özel paylaşımıyla, beraber olduğu öne sürülen ünlü şarkıcı Mustafa Sansal’a, gönderme yaptı. Tam İki çeşit aşk olduğunu söyleyen Irmak Ünal’ın yazdığı mesaj şu şekilde; ”Birkaç çeşit aşk vardır. Biri bencil, cimri, açgözlü ve egoistçedir ve sevgiyi kibri uğruna harcar! Bu kötü ve çirkin türden bir aşktır. Bir diğeri, içindeki iyi her şeyin, nezaketin, düşünceliliğin ve saygının taştığı bir aşktır. Bu yalnızca toplumsal alandaki saygılı davranışlar değil, bir başka insanı biricik ve kıymetli gördüğün daha yüce bir saygıdır. İlki seni hasta, küçük ve zayıf yapabilir fakat ikincisi içindeki gücü, cesareti, iyiliği ve hatta sahip olduğunu bilmediğin bilgeliği ortaya çıkarabilir.”

Mustafa Sandal Kimdir?

Irmak Ünal’ın Aşka Dair Paylaşımı;

Yağmur ve Irmak Ünal’ın Tatsız Gecesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler