Ana SayfaKimdirİrem Sultan Cengiz kimdir?

İlgili Postlar

İrem Sultan Cengiz kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine yeni sezonda Selda rolü ile dahil olan İrem Sultan Cengiz, dizideki rolünden sonra merak edilmeye başlandı. İrem Sultan Cengiz kimdir, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu? İrem Sultan Cengiz hakkında merak edilenler haberimizde…

İrem Sultan Cengiz, 3 Eylül 1992 tarihinde Mardin’de dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul’da tamamlayan Cengiz, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra oyunculuk kariyerine adım attı.

İrem Sultan Cengiz, ilk oyunculuk deneyimini 2009 yılında yayınlanan Aşk Bir Hayal isimli dizide rol alarak yaşadı. Oyunculuk kariyerinde hızlı adımlar ile ilerlemede istikrarlı olan Cengiz, bu dizinin ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan ülkenin en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar isimli dizide rol aldı. Sonrasında da, FOX TV ekranlarında yayınlanan Şehrin Melekleri isimli dizide rol almaya başladı. Ancak, dizinin reytingleri iyi gitmeyince erkenden final yaptı.

Güzelliği işe dikkat çeken başarılı oyuncu, ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosunda yer alıyor. Diziye, yeni sezonda katılan İrem Sultan Cengiz, dizide Hızır Çakıbeyli ve Ceylan’ın oğlu Hızır Ali Çakırbeyli’nin önce sevgilisi, şimdi de karısı Selda karakterine hayat veriyor. Cengiz, bu rolü ile kariyerinde büyük bir adım atmış oldu.


Bugün Doğan Ünlüler

İrem Sultan Cengiz’in rol aldığı projeler:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Arka Sokaklar

Şehrin Melekleri

Aşk Bir Hayal

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler