Ana SayfaDedikoduİrem Helvacıoğlu - Yolaç Özcan Çifti Aşka Geldi

İlgili Postlar

İrem Helvacıoğlu – Yolaç Özcan Çifti Aşka Geldi

Şimdilerde ‘Annenin Sırrıdır Çocuk’ dizisiyle ekranlarda olan İrem Helvacıoğlu, bir süredir gurme Yolaç Özcan ile aşk yaşıyor. Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çift, yaz sezonunu Çeşme’de açtı. İrem Helvacıoğlu – Yolaç Özcan çifti aşka geldi. Denizin için birbirlerine sarılarak etrafa aldırış etmeden öpüşen sevgililer, kare kare objektiflere yansıdı. İşte o kareler;

“Her Anı Tarifsiz Yaşattın”

Özcan’la aşkını 2022’ye dakikalar kala Instagram’dan yayınladığı bir fotoğraf ile duyuran oyuncu, “Bazen bir an’ı anlatabilmek çok zorlaşır, kelimeleri doğru yerleştiremezsin, kafandakini aktaramazsın… Anlatamadığın her şeyi o fotoğraf karesi anlatır… Her an’ı bana bu kadar güzel ve tarifsiz yaşattığın ve bu yıla bu neşeyle girmemize sebep olduğun için teşekkür ederim” notunu düşmüştü.

“İyi Ki Doğdun Kalbim”

Sosyal medya hesaplarından mutluluk pozları yayınlayan ikiliden Helvacıoğlu, şubat ayında 32 yaşına bastı. Özcan da sevgilisinin doğum gününü şu sözlerle kutladı:

“Sevgiliye mektup… Hayat tesadüflerle dolu sevgilim. Seninle aynı yerlere o kadar girip, çıksak da doğru zaman gelince tanışmamız gibi… Başlangıçlar Burgaz kadar heyecanlı sevgilim. Bir akşam yemeği hevesi ile giderken, adada mahsur kalmak gibi… Dileklerin o kadar masum ki sevgilim… Antep’te kardan mahsur kalıp, senin buna gülümseyip, sevindiğin o güzel suratın gibi… Gözlerine bakmak sevgilim, işte o sanki anda kaybolmak gibi… Seni seviyorum kalbim, iyi ki doğdun…”

“Teklif Gelmedi”

Aşkları dolu dizgin devam eden İrem-Yolaç çiftinden güzel oyuncu, geçtiğimiz ay bir ödül törenine katılmıştı. Ünlü isim, ‘evlilik’ sorusu üzerine sevgilisinden teklif gelmediğini belirtmişti.

Helvacıoğlu, “Teklif gelmedi. Evlilik için konuşuyoruz. İki taraf da çok yoğun, birbirimizi görmeye vaktimiz yok. Tekliften sonra nasıl yaşayacağım önemli benim için” ifadelerini kullanmıştı.

İrem Helvacıoğlu – Yolaç Özcan Çifti Aşka Geldi

Her fırsatta ilişkisinin çok güzel gittiğini vurgulayan İrem Helvacıoğlu, yaz sezonunu sevgilisi Yolaç Özcan ile Çeşme’de açtı. Ünlü çift, önceki gün Dalyan’daki The Beach Of Momo’da deniz ve güneşin tadını çıkarırken objektiflere yansıdı.

İrem Helvacıoğlu - Yolaç Özcan Çifti Aşka Geldi
İrem Helvacıoğlu – Yolaç Özcan Çifti Aşka Geldi

Sevgilisi Özcan ile akşama doğru denize giren oyuncu, uzun süre birlikte yüzdü. Denizin için birbirlerine sarılarak etrafa aldırış etmeden öpüşen ünlü çift, kare kare objektiflere yansıdı. Denizden çıkmadan önce mayosunu düzelten Helvacıoğlu, Özcan ile beraber duş aldıktan sonra el ele tutuşarak şezlonglarına geçti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler