İlgili Postlar

İrem Geri Döndü…

Bir dönem Hayalet Sevgilim adlı şarkısıyla internette dinlenme rekorları kıran şarkıcı İrem, geçtiğimiz haftalarda yeni şarkısı Gitme ‘yi müzikseverlerle buluşturdu. İşte Detaylar…

İrem Geri Döndü…

2006 yılında Türkiye’nin dijitalde patlayan ilk sanatçısı olan ve milyonlar tarafından ezbere söylenen “Hayalet Sevgilim” sarkisi ile unutulmaz bir başarıya imza atan İrem, 15 yıl aradan sonra yeni single’ı “Gitme” yi hayranlarının huzuruna sunmuştu.

Klip Görüntüleri İle Dikkat Çekiyor…

Söz ve müziği İrem Aydın imzası taşıyan Gitme adlı şarkının aranjesi Cenk Çelebioğlu, mix ve masteringi ise Aliş Kaygusuz imzası taşıyor. Gitarlarda Selahattin Güzelel, ud ve cümbüşte Enes Yolcu, piyanoda ise Cenk Çelebioğlu imzası bulunuyor.
Sözleriyle olduğu kadar görüntülerinden dolayı da dikkatleri çekmeyi başaran video klibin yönetmen koltuğuna da ise Berk Turhan, oturdu.

‘Gitme’ Hızla Yükselmeye Başladı …

Gitme adlı şarkı kısa zamanda İrem Aydın,  hayranları tarafından çok beğenilerek hızla yükselmeye başladı. Avrupa Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yer alan Gitme adlı şarkı video klibiyle de Youtube ‘da müzikseverlerle buluştu.

İşte İrem ‘den ‘Gitme’ …

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler