Ana SayfaÜnlülerİrem Derici’nin “Sefo” Sürprizi!...

İlgili Postlar

İrem Derici’nin “Sefo” Sürprizi!…

Son dönemlerde verdiği kilolarla gündemden düşmeyen güzel şarkıcı İrem Derici, önümüzdeki hafta 28 Eylül Salı akşamı ilk kez Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşacak. İrem Derici’nin “Sefo” Sürprizi Geldi…

İrem Derici Oryantallere Taş Çıkardı

İrem Derici’nin “Sefo” Sürprizi!

Uzun süredir üzerinde çalıştığı konser için neredeyse 250.000 TL harcadığı ve büyük bir şova imza atması beklenen şarkıcı İrem Derici’den bir de Sefo sürprizi geldi. 2021′ e,  “Bilmem Mi” şarkısıyla damga vuran Sefo, İrem Dericiye Harbiye’ de iade-i ziyaret yapacağı anlaşıldı.

İrem Derici: “Turatımın Orta Yerine Tükürün’

Attığı her adımla söylediği her cümle ile gerek sosyal medyada gerekse magazinde olay yaratan başarılı şarkıcı İrem Derici, 28 Eylül’de Harbiye Açıkhava’da konser verecek olmanın heyecanını yaşarken iddialı açıklamalarda bulundu. Derici, ‘Eğer ki dünya standartlarında bir konser izlemezseniz, suratımın orta yerine tükürün’ dedi.

“Toz Duman” da Dans Etmişti…

İrem Derici, Sefo’nun “Toz Duman” şarkısına dans videosu çekmiş hem de lansmanına katılmıştı. Harbiye konserine katılıcak olanlar gerçekten çok şanslılar. çünki büyük bir olasılıkla İrem Derici ile Sefo birlikte düet yapacaklar.

Şarkıcı İrem Derici ‘nin 28 Eylül Salı akşamı Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda sürprizlerle dolu konserinin son biletleri www.passo.com.tr ‘dan satın alabilirsiniz..

İrem Derici kimdir?

İşte İrem Derici’ nin Sefo’ nun “Toz Duman”  Şarkısıyla İçin Çektiği Dans Videosu  

İrem Derici’den Cem Belevi Açıklaması

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler