Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'den Kaya Çilingiroğlu'na Gönderme Geldi!

İlgili Postlar

İrem Derici’den Kaya Çilingiroğlu’na Gönderme Geldi!

Şarkıcı İrem Derici, klip çekimi sırasında çekilmiş bir fotoğrafını, kendi Instagram hesabından paylaşarak Kaya Çilingiroğlu’na gönderme yaptı. Detayları Haberimizde..
İrem Derici kandırıldı mı?

”Bir Kaya Çilingiroğlu değilim tabii”

Son günlerde, aşk ve kariyer üzerine yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen İrem Derici, bir yandan da albümünde yer alan şarkı klipleri için ordan oraya koşturuyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelene Ünlü şarkıcı, yine bir klip çekimi esnasında elinde golf sopasıyla poz verirken fotoğraf çekilince yine olay görüntülere sahne oldu.
Çekildiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan İrem Derici, herkes tarafından golf sporuna ilgisiyle bilinen Kaya Çilingiroğlu’na bir de gönderme yaptı.  Fotoğrafın hemen altına ”Bir Kaya Çilingiroğlu değilim tabii” notunu düşen İrem Derici, kısa sürede binlerce beğeni alırken, fotoğrafın yorumlara kapalı olması ise dikkatlerden kaçmadı.

İşte İrem Derici’nin o paylaşımı:


İrem Derici Kimdir ?

Beşiktaş JK kongre üyesi ve 2 çocuk babası olan Kaya Çilingiroğlu’nun, İrem Derici’nin bu fotoğraflı göndermesine nasıl cevap vereceği merak konusu oldu.

Kaya Çilingiroğlu ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler