Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'den ilginç karar

İlgili Postlar

İrem Derici’den ilginç karar

İrem Derici’den ilginç karar. Ünlü şarkıcı İrem Derici, kıyafet seçimi hakkında ilginç bir karar verdi. Derici, bundan sonra aldığı kararı uygulayacağını paylaşımı ile kanıtladı. İrem Derici’nin kararı ne? Bundan sonra hayatında uygulayacağı yeni kararı ne oldu? Detaylar haberimizde…

İrem Derici nostalji yaptı üniversiteye döndü!

İrem Derici yeni bir karar aldı

Müzik dünyasının önemli isimlerinden biri olan İrem Derici, son günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gündeme geliyordu. Giydiği tişörte yıllar öncesine ait olan konservatuar kartının resmini bastıran İrem Derici, yeni bir karar aldı.

İrem Derici kimdir?

Konservatuat kartının resmini tişörtüne bastırmıştı

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano Bölümü’ne henüz altı yaşında başlayan İrem Derici, dikkat çeken bu paylaşımının yer aldığı bir gazete küpürünü sosyal medya hesabından paylaşarak “Elalemin fotoğraflarıyla bezeli tişörtleri giydik yıllarca, artık kendi mazimi taşıyacağım üzerimde…” şeklinde bir not düşerek yeni kararını açıkladı.

İrem Derici’nin tişörtü

Tişörtü ile günlerde konuşulan İrem Derici, son olarak küçüklük resminin basılı olduğu tişörtünü giyerek verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz yıl aşırı kilo vermesi ile gündemdeydi. Çok fazla kilo kaybeden ve hayranlarını endişelendiren İrem Derici, vücudunun direncini kaybetmesi ile bir süre hastanede tedavi bile görmüştü. O günleri atlatan Derici, şimdi verdiği kilolardan on kiloyu geri aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler