Ana SayfaÜnlülerAzra Akın'ın hamileliği nasıl gidiyor?

İlgili Postlar

Azra Akın’ın hamileliği nasıl gidiyor?

Azra Akın’ın hamileliği nasıl gidiyor? Bebeğini kucağına almak için gün sayan Azra Akın’ın hamilelik süreci nasıl ilerliyor? Azra Akın aşeriyor mu? Hamile kadınların gece aşermeleri sorununu yaşıyor mu? Eşi, Azra Akın için geceleri yiyecek arıyor mu? Azra Akın kaç aylık hamile? Hamilelik süreci nasıl ilerliyor? Sorun yaşıyor mu? Detaylar haberimizde…

Azra Akın’ın bebeğinin cinsiyeti ne? İsmi ne olacak? Açıklama yaptı…

Azra Akın aşeriyor mu?

2002 Türkiye güzeli ve aynı zamanda 2002 Miss Universe Kainat Güzeli Azra Akın, dört yıl aşk yaşadığı ve geçtiğimiz yıl evlendiği Atakan Koru ile ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Şu sıralar hamileliğinin beşinci ayında olan Azra Akın, aşerme yaşamadığını ifade ederek “Atakan’ı hiç yormuyorum. Şu ana kadar hiç aşermedim. Herkes bu dertten yakınırken benim başıma gelmedi.” dedi.

Azra Akın kimdir?

Azra Akın’ın bebeğinin cinsiyeti ne? İsmi ne olacak?

Azra Akın, daha önce hamilelik ve bebeğinin cinsiyeti ile ilgili gelen sorulara “Hamilelik kolay geçiyor. Benim yerime Atakan aşeriyor. Dayanabilirsek doğuma kadar öğrenmeyeceğiz. İki cinsiyete de isim düşüneceğiz ve doğumdan sonra karar vereceğiz.” diye yanıt vermişti.

Azra Akın anne olmaya hazırlanıyor

Azra Akın, geçtiğimiz yıl dört yıldır aşk yaşadığı iş adamı Atakan Koru ile Edirne’nin Keşan ilçesinde gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile evlenmişti. Azra Akın, şimdilerde anne olmaya hazırlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler