Ana SayfaÜnlülerİrem Derici, yoğun bakımdan çıktıktan sonra ilk açıklamasını yaptı

İlgili Postlar

İrem Derici, yoğun bakımdan çıktıktan sonra ilk açıklamasını yaptı

Yoğun bakımdaki tedavisini tamamlamasının ardından hastaneden çıkan İrem Derici, hastalanmasına sebep olan olayı ve yoğun bakımda yaşadıklarını anlattı. Derici, “Eylülde her şey güzel olacak deyip koluma ‘Eylül’ dövmesi yaptırdım ölümden döndüm.” dedi. Detaylar haberimizde…

[irp]

İrem Derici neden yoğun bakıma alındı?

Ünlü şarkıcı İrem Derici, yoğun bakımda gördüğü tedavinin ardından eski sağlığına kavuştu. Yaşadıklarını, Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programına verdiği röportajda anlatan Derici, “Eylülde her şey güzel olacak deyip koluma ‘Eylül’ dövmesi yaptırdım ölümden döndüm.” diye konuştu.

[irp]

Bir daha sevdiklerimi üzmeyeceğim…

Dövmesine rağmen, tüm Eylül ayını hastanede geçirmek zorunda kalan İrem Derici, yoğun bakımda olduğu süreçte çok üzüldüğünü ve ağladığını ifade ederken, bir daha sevdiklerini bu şekilde üzmeyeceğini belirtti.

[irp]

Sevilen şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz ay hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi edildi. Bütün ayı yoğun bakımda geçiren Derici, sonunda eski sağlığına kavuştu ve taburcu edildi. Ünlü şarkıcının hastalanması ile büyük üzüntü yaşayan sevenleri, rahat bir nefes aldı.

İrem Derici kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler