Ana SayfaÜnlülerAyhan Aşan'ın kızı Seda Sayan'a çıktı, babasına isyan etti: Babamla konuşamıyorum, çocukluğum...

İlgili Postlar

Ayhan Aşan’ın kızı Seda Sayan’a çıktı, babasına isyan etti: Babamla konuşamıyorum, çocukluğum elimden alındı!

Ayhan Aşan’ın kızı, Seda Sayan’ın programına çıkıp isyan etti. Canlı yayında babası Ayhan Aşan hakkında zehir zemberek açıklamalar yapan Büşra Aşan, babasının evlerini almak istediğini söyledi. İşte detaylar…

Ayhan Aşan’ın kızı Seda Sayan’a çıktı

Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunumu ile Show TV ekranlarında yayınlanan Artık Susma isimli programda, ikinci bir şarkıcı Emrah ve oğlu Tayfur vakkası yaşandı. Ayhan Aşan’ın kızı Büşra Aşan, canlı yayında babası Ayhan Aşan hakkında zehir zemberek açıklamalar yaparak suçlamalarda bulundu.

Babama ulaşamıyorum, bu nedenle buradayım

Programa katılma nedeninin babası Ayhan Aşan’a ulaşamaması olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Büşra Aşan, “Ben, babamla baba kız olarak konuşamadığım için buradayım. Benim çocukluğum elinden alındı. Annemle boşanmaları sonuçlandı. Boşandıktan sonra annem manevi tazminat talebinde bulundu. Babam bizi oturduğumuz evden çıkarmak istiyor. Babam evi satışa çıkararak annemin tazminatını o şekilde ödemek istiyor. Babamla buluştuğumuzda annem hakkında ithamlarda bulundu. Her şeyden önce bir gönül kırgınlığım var. Kopuk bir baba-kızız. Aramıza sürekli insanlar giriyor.” dedi.

Babama, otizmli erkek kardeşimin benden daha çok ihtiyacı var

Büşra Aşan, babası Ayhan Aşan’a kendisinden daha çok otizmli erkek kardeşinin ihtiyacı olduğunun altını çizen Büşra Aşan, “Babamın bende cep telefonu yok, ben babama ulaşamıyorum, belki siz ulaşabilirsiniz.” diye konuştu.

Bana niye kızıyorsunuz?

Büşra Aşan’ın açıklamaları karşısında yaşadığı şaşkınlığı gizleyemeyen Seda Sayan ve Uğur Arslan kulaklarına inanamazken, Seda Sayan canlı yayında Ayhan Aşan’a seslendi ve “Bu insanları ben evlerinden çıkarıp yayına getirmiyorum, onlar bize ulaşıyor, dertlerini sıkıntılarını söylüyor. Bana niye kızıyorsunuz?” dedi.

Ayhan Aşan’ın avukatı iddiaları yalanladı

Büşra Aşan’ın açıklamalarının ardından programa telefon bağlantısı ile katılan Ayhan Aşan’ın avukatı, Ayhan Aşan hakkındaki iddiaları yalanlayarak “Ayhan Bey, 18 yaşına kadar nafakasını ödemiştir. Ayhan Bey bir ev almıştır, ancak Selma Hanım mal kaçırarak bu evi bir önceki evliliğinden olan Uğur isimli oğluna vermiştir.” dedi.

Ayhan Aşan ne diyecek?

Şimdi gözler, Ayhan Aşan’a çevrildi. Kızı Büşra Aşan’ın iddiaları karşısında ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Seda Sayan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler