Ana SayfaÜnlülerİrem Derici: Uludağ Kadar Ağzım Var!

İlgili Postlar

İrem Derici: Uludağ Kadar Ağzım Var!

Kış ve turizm merkezi Uludağ’da düzenlenen festivalin ilk gününde İrem Derici, hayranlarıyla buluştu. Derici, “Ön masalar genelde şanslı sayılır. Ama benim sahnemde asla. Çünkü benim ağzım büyük ben tükürüyorum. Ben şarkı söylerken tükürüyorum o yüzden şimdiden masaları peçete ile donatalım. Bakar mısınız abi Uludağ kadar ağzım var, ben ne yapayım?” dedi.

İHA’nın haberine göre, Uludağ’da düzenlenen festivalin ilk gününde sahne alan İrem Derici, hayranlarını coşturdu. 4 dansçı ile 2 saati aşkın sürede sahnede kalan Derici, dans performansı ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Kendi şarkılarından ‘Ben Tek Siz Hepiniz’ ile sahneye çıkan Derici, kendi şarkılarından sonra diğer sanatçıların da şarkılarını seslendirerek geceye damgasını vurdu.

İrem Derici kimdir?

“Öldüm öldüm dirildim…”

Konser esnasında hayranları ile sohbet eden İrem Derici, “Ön masalar genelde şanslı sayılır. Ama benim sahnemde asla. Çünkü benim ağzım büyük ben tükürüyorum. Ben şarkı söylerken tükürüyorum o yüzden şimdiden masaları peçete ile donatalım. Bakar mısınız abi Uludağ kadar ağzım var, ben ne yapayım?” dedi.Öte yandan, sahnede kendisini dinleyen hayranlarıyla zaman zaman sohbet eden İrem Derici, yaklaşık 2 yıl önce geçirdiği anoreksiya rahatsızlığının ardından yaşamanın ne olduğu yeniden öğrendiğini ifade etti.

Ünlü şarkıcı, “2 yıl önce hatırlarsınız ‘Ben öldüm, sonra yeniden dirildim. Hani bir deri bir kemik kalmıştım. Anoreksiya denen illet hastalık beni az daha yok ediyordu. O dönem yaşadıklarımı size anlatamam. 41-42 derece ateşle yaşamaya hayatta kalmaya çalışıyordum. Her an yüksek ateşten dolayı halüsinasyonlar görüyordum. Belki inanmazsınız ama ordan bile bir şey aldım. Ateşli haldeyken bir gece bir halüsinasyon gördüm ve kafamda rengarenk peruklarla dolaşıyordum  O an gördüğüm halüsinasyonu bir klibimde kullandım. Onun için artık hayatın tadını çıkartıyorum” dedi.

“Bir baktım Yıldız Tilbe ve bir an da benim dünyam durdu!”

Sahnede Yıldız Tilbe şarkısını seslendiren ve büyük alkış alan İrem Derici, ünlü sanatçı yaşadığı ilginç tanışma hikayesini ise şu sözlerle anlattı:

“Her sanatçının çocukluğundan itibaren çok sevdiği sanatçılar vardır. Bende Yıldız Tilbe’yi çok seviyordum. Daha yeni yeni ünlü oluyorum. Yıldız Tilbe şarkılarını söylüyorum ve kendisiyle tanışmayı çok istiyorum. Bir gün bir defileye gittik, sonrasında bir yerde sohbet ediyoruz. Arkamdan birisi geldi kafamı ısırdı. O sinirle tam arkamı dönüp iki kelam sallayacaktım. Bilirsiniz argo ve küfürü hiç sevmem. Bir baktım Yıldız Tilbe ve bir an da benim dünyam durdu” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler