Ana SayfaDedikoduİrem Derici Tükendi! Ünlü Şarkıcıya Ne Oldu?

İlgili Postlar

İrem Derici Tükendi! Ünlü Şarkıcıya Ne Oldu?

Zayıf düşmesi sebebi ile geçtiğimiz yıl uzun zaman hastanede kalan İrem Derici tüm hayranlarını ve ailesini oldukça korkutmuştu. Şimdide ünlü popçu için tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddiası ortaya atıldı. Detaylar haberimizde…

İrem Derici Kimdir? 

İrem Derici Tükendi! Ünlü Şarkıcıya Ne Oldu?

Eğlencesi, bitmeyen enerjisi ile bilinen İrem Derici herkesi şaşırtacak bir hamle yaptı. Sosyal medya hesabından sevenlerine bir mesaj yayınlayan ünlü popçu İrem Derici, tükenmişlik sendromuna mı yakalandı? İrem Derici neden 1 ay yok olduğunu söyledi? Yine hastaneye mi yatırılacak? Bunların cevabı henüz bilinmiyor fakat iddiaların ortaya çıkmasının nedeni İrem Derici’nin paylaşımı oldu.

İrem Derici Hastanelik Oldu

İrem Derici, “Şu an itibariyle bir ay kayıplara karışıyorum. Çünkü hak ettim. Tişörtümü çok sordunuz, Zıbınland’den aldımlarınızla, ay über sportifimlerinizle, bitmek tükenmek bilmeyen enerjilerinizle günde 148 event gezmelerinizle, kapı baca yamultan talihsiz Facetune’larınızla sizi baş başa bırakıyorum. System Overload (sistem aşırı yüklendi)” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının, bu paylaşımın ardından ailesinin ısrarları üzerine Rehabilitasyon Merkezi’ne yattığı kulaktan kulağa yayıldı.

 

İrem Derici Tükenmişlik Sendromuna Mı Yakalandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler