Ana SayfaDedikoduİrem Derici ve Lider Şahin ayrıldı!

İlgili Postlar

İrem Derici ve Lider Şahin ayrıldı!

İrem Derici ve Lider Şahin’in büyük aşkı bitti. Sürekli bir arada olan ve büyük bir aşkla birbirlerine bağlı olan çift İrem Derici ve Lider Şahin, yollarını ayırdı. Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı İrem Derici ve Selami – Didem Şahin çiftinin oğulları Lider Şahin bir süredir aşk yaşıyordu. İlişkilerinin başında İrem Derici aile tarafından istenmeyen gelin olduğu şeklinde iddialara maruz kalmıştı. Bu dedikoduların üzerine anne Didem Şahin “Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün.” diye bir yorumda bulunmuş ve bu aşka onay vermediğini ima eden bir imaj sergilemişti.

İrem Derici ve Lider Şahin, birbirlerine o kadar kenetlenmişlerdi ki, yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor, sürekli bir arada oluyorlardı.

Oraya atılan iddialara göre; İrem Derici’nin yoğun iş temposundan dolayı Lider Şahin ile görüşememesi nedeni ile aralarına soğukluk girmiş ve bir daha da düzelmemiş. Bu nedenle de çift konuşup anlaşmış ve ayrılmaya karar vermiş. İrem Derici ve Lider Şahin sosyal medya hesaplarında bulunan birlikte çekilmiş olan fotoğraflarını sildi. Ancak, iki taraftan da ayrılık konusunda henüz net bir açıklama gelmedi.

İrem Derici’nin ayrılık haberleri hakkında yapılan haberlerin altına yapılan yorumları beğenmesi ayrılık iddialarını kuvvetlendirdi. İrem Derici ve Lider Şahin’in sevenleri, ayrılık haberi ile büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar.

Şimdi gözler İrem Derici, Lider Şahin ve ailesine çevrildi.

İrem Derici kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler