Ana SayfaÜnlülerİrem Derici hastanede sadece iki gün dayanabildi!

İlgili Postlar

İrem Derici hastanede sadece iki gün dayanabildi!

Geçtiğimiz günlerde ‘tükenmişlik sendromu’ yaşadığı ve bu nedenle rehabilitasyon merkezinde tedavi olmaya başladığı haberleri ile gündeme gelen İrem Derici’nin durumu hakkında flaş gelişme. İrem Derici, hastaneye sadece iki gün dayanabildi. İşte detaylar…

İrem Derici Tükendi! Ünlü Şarkıcıya Ne Oldu?

İrem Derici ‘tükenmişlik sendromu’na mı yakalandı?

Ünlü şarkıcı İrem Derici, yıl boyunca sık sık aşırı şekilde zayıflaması, her geçen gün adeta eriyerek bir deri bir kemik kalması haberleri ile gündeme geliyordu. Sevilen şarkıcıdan, yeni bir haber daha geldi. İrem Derici’nin ‘tükenmişlik sendromu’na yakalandığı ortaya çıktı.

İrem Derici kimdir?

İrem Derici’nin vedası: Şu an itibariyle kayıplara karışıyorum

Sosyal medya hesabından kafa karıştırıcı bir açıklama yayınlayan İrem Derici, sevenlerine veda ettiği paylaşımında “Şu an itibariyle bir ay kayıplara karışıyorum. Çünkü hak ettim. Tişörtümü çok sordunuz, Zıbınland’den aldımlarınızla, ay über sportifimlerinizle, bitmek tükenmek bilmeyen enerjilerinizle günde 148 event gezmelerinizle, kapı baca yamultan talihsiz Facetune’larınızla sizi baş başa bırakıyorum. System Overload (sistem aşırı yüklendi)” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

İrem Derici sadece iki gün dayanabildi

Psikolojik destek almak için hastaneye yattığı iddia edilen İrem Derici’nin, inzivaya çekilmeye sadece iki gün dayanabildiği, iki günün sonunda apar topar evine geri döndüğü iddia edildi.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz yıl Eylül ayında aşırı zayıflama ve düzgün beslenmemesi nedeni ile yoğun bakımda tedavi görmüştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler