Ana SayfaÜnlülerİrem Derici Estetik Konusunda İddialı!

İlgili Postlar

İrem Derici Estetik Konusunda İddialı!

Dobra sözleri ile dikkat çeken İrem Derici estetik konusunda net açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz günlerde göğüs estetiği yaptırdıktan sonra kendini çok daha kadınsı hissettiğini söyleyerek dikkat çeken İrem Derici, bu konularda konuşmaktan çekinmiyor. Geçtiğimiz gün basın ile bir araya gelen ve açıklamalar yapan İrem Derici, yaptırdığı estetik operasyonları ile birlikte Ajda Pekkan’ı geçeceğini söyledi.

İrem Derici Estetik Yaptırmaya Devam Edecek Mi?

Bugüne kadar üç defa burun estetiği, 1 defa göğüs estetiği, botoks ve diş estetikleri yaptırdığını söyleyen İrem Derici estetik operasyonları yaptırmaya devam edeceğini belirtti. Özellikle yakın çevresi ve hayranlarının ağzının çok büyük olduğunu söylediğini de belirten sanatçı, ağzının diktirilmesini istendiğini belirtti.

Bu düşüncelerini çok samimi bir şekilde dile getiren İrem Derici, şu anda sağlık açısından herhangi bir sorun yaşamadığını ve çok sağlıklı olduğunu söyledi. Estetik operasyonları ile birlikte özellikle sağlıklı bir yaşam sürmeye başladığını da belirten İrem Derici, 25 kilo verdiğini ve artık çok daha sağlıklı bir yaşam sürdüğünü belirtti.

Beyaz Show’da Göğüs Estetiği Konuşulmuştu!

Özellikle Beyaz Show’a katıldıktan sonra kendisine yöneltilen göğüs estetik sorularını da yanıtlayarak net açıklamalar yapan İrem Derici, göğüs estetiği olmadan önce kadınsal noktada sorunlar yaşadığını ve bazı noktalarda kendisini eksik istediğini söylemişti. Son yaptığı açıklamalarda daha kadınsı hissettiğini belirten İrem Derici, estetik ameliyatlardan dolayı mutlu olduğunu da bu sözleriyle dile getirmiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler