Ana SayfaÜnlülerİrem Derici: 10 kilo aldım!

İlgili Postlar

İrem Derici: 10 kilo aldım!

İrem Derici’nin ‘o eski halinden eser kalmadığı’ objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz sonbahar aylarında aşırı kilo verdiği ve dengesiz beslendiği için hastanelik olan İrem Derici, hayranlarını korkutmuştu. Geçtiğimiz hafta sonu ise Nişantaşı’nda basın mensuplarının objektiflerine takılan sevilen şarkıcı, kiloları hakkında açıklama yaparken diğer taraftan da yeni müzik çalışmasının müjdesini verdi.

İrem Derici kimdir?

İrem Derici, magazin gündeminden bilindiği üzere, aşırı zayıflaması sonucu yeme bozukluğu yaşamış ve bağışıklık sisteminin çökmesiyle de 12 eylülde yoğun bakıma kaldırılmıştı. 4 ekime dek hastane yoğun bakımında tedavi gören güzel şarkıcı, taburcu olduktan sonra ise “Instagram için giyinir oldum. İşim gereği kullanmak zorundayım. Soğudum ama artık sosyal medyadan” sözüyle, o dönemlerde dikkatleri üzerine çekmişti.

İrem Derici Tükendi! Ünlü Şarkıcıya Ne Oldu?

Sağlık durumu artık iyi

Geçtiğimiz hafta sonu Nişantaşı’nda bir AVM çıkışında görülen şarkıcı İrem Derici’nin, o ‘bir deri bir kemik’ olduğu halinden eser kalmadığı gözlemlendi. Bu konuda muhabirlerle konuşan Derici; sağlık durumunun iyi olduğunu dile getirdi ve “10 kilo aldım” dedi.

İrem’den ‘Sabıka Kaydı’ geliyor!

Sevilen şarkıcı, basın mensuplarına son müzik çalışmaları hakkında da yaptığı açıklamasında hayranlarına müjdeyi verdi! Yeni çalışmalarla yakın bir zamanda karşımıza çıkacak olan Derici, son albümü hakkında ise “İlk kez size açıklıyorum, albümün adı Sabıka Kaydı” dedi…

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler