Ana SayfaKimdirİpek Muştu Kimdir?

İlgili Postlar

İpek Muştu Kimdir?

Son olarak Vuslat dizisi ile ekranlara yeni gelen isimlerden olan İpek Muştu Kimdir? İpek Muştu Kaç Yaşında? İpek Muştu Aslen Nereli? İpek Muştu Hangi Burç? İpek Muştu’in biyografisi ve hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde…

İpek Muştu Kaç Yaşında? İpek Muştu Aslen Nereli? İpek Muştu Hangi Burç?

İpek Muştu 1 Ocak 1995 yılında İzmir’de dünyaya gözlerini açmıştır. Şu anda 23 yaşında olan başarılı oyuncu İpek Muştu’un burcu Oğlak’tır.

İpek Muştu Kimdir?

Oyuncu İpek Muştu, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun oldu. Ardından, Art Academy İzmir Güzel Sanatlar Fakültelerine Hazırlık Tiyatro Eğitimi, Zerrin Yanıkkaya Eğitmenliğinde Yaratıcı Drama Eğitimi,
Micheal Chekhov Europe Acting Technique eğitimi, Güray Dinçol Eğitmenliğinde Doğaçlama Dersi İçinde Dövüş Teknikleri ve Tijen Par Eğitmenliğinde Güzel ve Etkili Konuşma/Diksiyon Eğitimi gibi pek çok eğitim aldı.

Kırgınlar Evi adlı tiyatro oyununda hayat verdiği Lady Utterword karakterinde sergilemiş olduğu başarılı performansı ile Maltepe Üniversitesi, Üniversiteler Arası Tiyatro Festivali’nde En iyi kadın oyuncu ödülünü almaya hak kazandı. 2018 senesinde TRT için çekilmiş olan, Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Baran Bölükbaşı‘nın başrolde oynadığı Vuslat dizisinde hayat verdiği Berrin Şanslı karakteriyle ilk başrol oyunculuk deneyimini yaşamış oldu.

2013 yılında Galip Derviş dizisinde ise, ilk oyunculuk deneyimini kazandı.

İpek Muştu Dizileri :

  • 2018 tarihinde – Vuslat (Berrin Şanslı)
  • 2013 tarihinde – Galip Derviş
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler