Ana SayfaKimdirBurak King Kimdir?

İlgili Postlar

Burak King Kimdir?

Son zamanlarda kimsenin dilinden düşüremediği rap şarkıların söz ve bestecisi ünlü müzisyen Burak King Kimdir? Burak King Kaç Yaşında? Burak King Aslen Nereli? Burak King Hangi Burç? Burak King’in biyografisi ve hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde…

Burak King Kaç Yaşında? Burak King Aslen Nereli? Burak King Hangi Burç?

Burak King 17 Mayıs 1992 yılında Hollanda/Rotterdam’da dünyaya gelmiştir. Şu anda 21 yaşında olan ünlü müzisyen Burak King’in burcu Boğa’dır.

Burak King Kimdir?

Burak King’in gerçek ismi Burak Canatandır. 1997 senesinde Hollanda/Rotterdam’da doğan Burak King (Burak Canatan) Türk rap müzisyenidir.  Babasının adı Kadir Canatan, annesi ise Emine Canatan’dır. Burak Canatan, okul hayatına Rotterdam’da başlamıştır. 15 yaşlarına geldiğinde ise ailesiyle beraber kalıcı olarak Türkiye’de yaşamaya başladılar. Burak Canatan şu an halen Kütahya Dumplupınar Üniversitesi’nde BESYO (Beden Eğitimi Öğretmenliği) bölümünü okumaya devam etmektedir.

Rap yapmaya ise, daha çok küçük yaşlarda başlamıştır. Bu sayede, ileriki zamanlarda alacağı ödüllere kendi adını yazdırmayı başarmıştır. Babasının mesleği Profesör Doktorluktur. Annesi Kırıkkale, babası ise Kırşehir’de doğmuştur. Henüz çocukken, arkadaşları ona ”King” lakabını takmıştır. İstanbul’da yaşarken, Abdurrahim Akça (Eypio ) ile tanışan ünlü müzisyen Burak Canatan, rap müziği yapmaya ilk olarak bu dönemlerde başlamıştır.

Eypio, yani Abdurrahim Akça ile beraber 28 Aralık 2015 yılında yapmış oldukları ”Günah Benim’‘ isimli şarkıları 215 Milyon kişi tarafından izlenmiş ve tüm Türkiye çapında büyük yankı uyandırmıştır.  Burak King bu şarkı ile çevre kendi adını duyurmayı başarmış ve hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Burak King, 20 Aralık 2017 yılında çıkardığı ”Yanıyoruz” isimli şarkıyla da şimdiden 20 milyon üzerinde izlenmeye sahip olmuştur.

Burak King Şarkıları :

-2015 senesinde Günah Benim
-2016 senesinde Ay Bizim Yıldız Bizim
-2017 senesinde Koştum Hekime
-2017 senesinde Yanıyoruz

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler