Ana SayfaKimdirİpek Çiçek Kimdir?

İlgili Postlar

İpek Çiçek Kimdir?

“Gençliğim Eyvah” dizisinin genç oyuncusu İpek Çiçek kimdir? İpek Çiçek kaç yaşında? İpek Çiçek dizileri neler? İpek Çiçek filmleri neler? İpek Çiçek aslen nereli? İpek Çiçekhangi burç? İpek Çiçek hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

İpek Çiçek Kaç Yaşında? İpek Çiçek Aslen Nereli? İpek Çiçek Hangi Burç?

İpek Çiçek 26 Mart 199 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan genç oyuncu İpek Çiçek, Koç burcudur.

İpek Çiçek Kimdir?

İpek Çiçek eğitim hayatına İstanbul’da devam etmektedir. Küçüklüğünden beri oyunculığa ilgisi olan İpek Çiçek, şuanda “Bilgi Üniversitesi”nde eğitim görmektedir. Oyunculuk eğitimi alan İpek Çiçek, Beyti Engin’den kamera önü oyunculuk eğitimleri almıştır. Geçtiğimiz sene Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi “Elimi Bırakma”da “Gamze” karakteri ile izleyici karşısına geçen Çiçek son olarak 2020 yılının Şubat ayında Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan “Mucize Doktor”a “Kübra” karakteri ile konuk oyuncu olarak dahil olmuştur. İpek Çiçek şimdi ATV ekranlarında yayımlanan “Gençliğim Eyvah” dizisinde oynamaktadır.

İpek Çiçek Dizileri

  • 2020 – Gençliğim Eyvah
  • 2020 – Mucize Doktor
  • 2019 – Elimi Bırakma
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler