Ana SayfaDedikoduİpek Acar ve Yeni Sevgilisi

İlgili Postlar

İpek Acar ve Yeni Sevgilisi

Ünlüler dünyasında hiç olmadığı kadar hareketli geçen, unutulmaz olaylara sahne olan 2017’nin öne çıkan magazin olaylarını yayınlamaya devam ediyor..

Magazin dosyası dizimize, 2017’ye damga vuran skandallarla dün başlamıştık. Bugün yılın öne çıkan magazin olaylarını yayınlamaya devam ediyoruz. İşte unutulmaz aşklar, ayrılıklar,  kaybettiklerimiz ve kültür-sanat alanında öne çıkan başlıklar…

TAKİP YASAĞI İŞE YARAMADI

Tuvana Türkay kendisinden başka kadını takip etmesine izin vermediği Alper Potuk’tan ‘ihanete uğradığı’ gerekçesiyle ayrıldı.

GÖNÜL SAYFASINI AÇTI

İpek Açar, Kayahan’ın ölümünden 2.5 yıl sonra müzisyen Alper Kömürcü ile yeni bir ilişkiye başladı.

ŞENER ŞEN EMLAK ZENGİNİ ÇIKTI

Sinema ve reklam dünyasının usta oyuncusu Şener Şen’in emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Şen’in Datça yakınlarındaki Palamutbükü’nden denize sıfır 10 dönüm arazi satın aldığı ve arazisine 19 villalık havuzlu sitenin yapımına başlandığı öğrenildi.

SOKAK MÜZİSYENİ

Ünlü şarkıcı Çelik, Taksim metro durağında gitarıyla şarkı söyledi. Konser sosyal medyada büyük ses getirdi.

GİŞEDE REKORLAR YILI

Sinemada seyirci sayısı 70 milyona yaklaşırken kesilen bilet yüzde 27 arttı. Seyirci sayısına göre sıralama ‘Recep İvedik 5’, ‘Ayla’, ‘Çalgı Çengi İkimiz’, ‘Aile Arasında’ ve ‘Yol Arkadaşım’ şeklinde gerçekleşti.

ROMANTİK AHMET

Sıla Gençoğlu – Ahmet Kural ikilisi yılın sürpriz aşklarından birine imza attı. Kural’ın, Sıla’ya olan hayran bakışları, sosyal medyada kadınların sevgililerine, “Ahmet Kural gibi baksın yeter” kampanyasına dönüştü.

ALMANCI TARKAN

Pınar Dilek’le hayatını birleştiren Tarkan, Almanya Köln yakınlarında 3 milyon TL’ye lüks villa satın aldı. Megastar, oturma izni için Alman Başkonsolosluğu’na başvurdu.

YENİDEN YARGILANMAK İSTİYOR

Uyuşturucu davasında tutuklanan ve 2014 yılında Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne giren Deniz Seki, haziran ayında tahliye oldu. Cezaevindeyken kendisini her pazartesi ziyaret eden nişanlısı Faruk Salman’la ekim ayında ayrıldı. Seki, HT MASA’ya konuk olarak, kendisine kumpas kurulduğunu iddia edip yeniden yargılanmak için talepte bulunduğunu açıkladı

AŞK MI PR MI?

Brezilyalı top model Adriana Lima ve kişisel gelişim kitaplarıyla tanınan Metin Hara, Bodrum’da havuz başında bol öpüşmeli yakalanmalarıyla aşklarını dünyaya ilan ettiler. Lima geçtiğimiz günlerde Hara’yı takipten çıkarıncaya dek “Aşk mı PR mı?” tartışması devam etti.

KAYBETTİKLERİMİZ

Türk pop müziğine adını altın harflerle yazdıran Harun Kolçak, prostat kanserine bağlı olarak tedavi gördüğü hastanede 20 Temmuz’da hayata gözlerini yumdu.

Türk halk müziği Sanatçısı İbrahim Erkal nisan ayında evinin otoparkında baygın halde bulundu. Ünlü sanatçı kaldırıldığı hastanede bir ay sonra öldü.

‘Tanrım Beni Baş- tan Yarat’, ‘Sürünü- yorum’, ‘Dilek Taşı’, ‘Benim İçin Üzülme’, ‘Hangimiz Sevmedik’ gibi efsanevi şarkıların söz yazarı Ali Tekintüre geçen hafta hayata gözlerini yumdu.

Türk sinemasının duayen ismi Fikret Hakan, 11 Temmuz’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos’ta Beşiktaş’taki 5 yıldızlı bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürüldü.

Yeşilçam’ın ustalarından Bülent Kayabaş 19 Nisan’da 72 yaşında aramızdan ayrıldı.

Yönetmen Mustafa Kemal Uzun, üç hafta önce filmlerde figüranlık yapan O.A. tarafından Şile’deki evinde başına beyzbol sopası vurularak ve bıçaklanarak öldürüldü.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler