Ana SayfaDedikoduShow Radyo'dan Mustafa Ceceli Açıklaması: Şuan İçin...

İlgili Postlar

Show Radyo’dan Mustafa Ceceli Açıklaması: Şuan İçin…

Mustafa Ceceli için, içinde bulunduğu olaylardan dolayı radyolardan ambargo konulduğu iddiası gelmişti. Radyo kanalları konu ile alakalı açıklama yaptı. Detaylar haberimizde!

Mustafa Ceceli Kimdir?

Sinem Gedik Kimdir?

Show Radyo’dan Mustafa Ceceli Açıklaması: Şuan İçin…

Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik olayları davanın seyrini nasıl değiştirecek? Velayeti kim alacak?

Onur Akay dün Mustafa Ceceli için içinde bulunduğu olaylardan dolayı radyo kanalları tarafından ambargo konulduğu iddiasında bulunmuştu. Ancak, Akay’ın bu iddialarını ismi geçen radyolar yalanladı. BirGün’e konuşan Süper FM ve Radyo D yetkilileri haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve alınan böyle bir karar olmadığını aktardı. Öte yandan Show Radyo haberlere ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Sinem Gedik’te Mustafa Ceceli’nin uygunsuz görüntüleri var mı? İşte yeni açıklama!

İşte Show Radyo’nun Mustafa Ceceli İçin Yaptığı Yazılı Açıklama:

“Bu sabah saatlerinden itibaren çeşitli medya organlarında radyomuzun Mustafa Ceceli şarkılarını playlistlerden çıkardığımız yolunda haberler yayınlanıyor. Kadına şiddet konusunda Özgecan Aslan davası başta olmak üzere tüm dava ve protesto gösterilerini canlı yayın otobüsüyle takip etmiş bir radyoyuz, bu tavrımız asla değişmeyecek. Mustafa Ceceli olayında da gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Programcılarımız özgür bir şekilde konuya dair yorumlarını yapıyor, dinleyicinin görüşlerini de antene taşıyorlar. Şu an için Mustafa Ceceli şarkılarını çalmamak gibi bir karar almış değiliz. Eğer yasal sürecin sonunda, yaptığı açıklamanın aksine, özel hayatın gizliliğini yerle bir eden o kameraların Mustafa Ceceli talimatıyla yerleştirildiği ve görüntülerin de yine Mustafa Ceceli eliyle yayıldığı ortaya çıkarsa, o zaman ‘Yayın Kurulu’muz toplanır ve konuya dair aldığı kararı kamuoyuna açıklar. İnsanların özel hayatlarının gizli kameralarla kayıt edilmesi, elde edilen görüntülerin medya aracılığıyla yayılması, bizim için elbette kabul edilebilir bir durum değil. Hukukun üstünlüğüne olan tüm inancımızla, yasal sürecin bir an önce başlamasını ve kim olursa olsun sorumluların cezalandırılmalarını umuyor ve bekliyoruz…”

Erol Köse’den bomba iddia! İntizar ve Sinem Gedik’ten sonra Mustafa Ceceli ile Tuvana Türkay videosu mu var?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler