Ana SayfaÜnlülerİntihar Girişiminde Bulunan Ceyda Ersoy Acun Ilıcalı'ya Sitem Etti

İlgili Postlar

İntihar Girişiminde Bulunan Ceyda Ersoy Acun Ilıcalı’ya Sitem Etti

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı kendisine iş vermediği için intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen Ceyda Ersoy “Acun bana geçmiş olsun mesajı dahi göndermedi” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Ciciş Kardeşler’den Ceyda Ersoy kimdir?

Sosyal Medya Hesabından Sitem Etti

Ciciş kardeşler olarak medyada ün yapan Esra ve Ceyda kardeşlerden Ceyda Ersoy geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı’nın kendisine iş vermediğini iddia ederek intihar girişiminde bulunmuştu. Ersoy hastanede gördüğü tedavisinin ardından sağlığına kavuşmuştu. Ersoy yaşananların ardından Acun Ilıcalı’ya sitem etti.

Geçtiğimiz günlerde Esra Ersoy sosyal medya hesabından “Kardeşim ‘Acun Ilıcalı bana iş vermiyor” notu ile kardeşinin intihar ettiğini duyurmuştu. İntihar haberi ile gündeme gelen Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy sosyal medya hesabından video yayınladı.

Geçmiş Olsun Mesajı Beklerdim

Durumunun iyi olduğunu söyleyen Ersoy, “Ben de dünyadayım, sizlerleyim yaşıyorum. 3 saat daha hastaneye yetiştirilmeseymişim ölecekmişim. Ölmedim. Yoğun bakımda komadaymışım. O anlarda değişik haberler çıkmış hakkımda. Acun Ilıcalı beyi çok severim çok saygı duyarım ve çok iyi bir yapımcı. Ben bugüne kadar birçok projede yer aldım fakat kendisiyle hiç çalışmadım. Belki çalışırım, çalışmam bilemiyorum. Fakat bu kadar haberler olmuş ben yoğun bakımdayım, kim olursam olayım onun gibi iyi insandan geçmiş olsun mesajı beklerdim” diyerek Ilıcalı’ya sitem etti.

Cicişler yine kavga etti! Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler yine birbirine girdi…

Bizi Herkes Tanır

Kardeşinin intihar girişiminde bulunduğunu söyleyen Esra Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ceyda’m benim ‘Acun bana iş vermiyor’ diye intihar edilir mi? Kariyer yapamıyorum diye evdeki tüm ilaçları içmiş, komalık oldu. Bilinci gitmiş canım kardeşimin evdeki tüm ilaçları içmiş. Bu arada Hasan Şeker’in yeğenleriyiz biz tüm Çukurova tanır ailemizi ileri geri konuşanlar bir kendine gelsin” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler