Ana SayfaÜnlülerİntihar eden Caner Toygar, ilk açıklamasını yaptı!

İlgili Postlar

İntihar eden Caner Toygar, ilk açıklamasını yaptı!

Canlı yayında intihar girişiminde bulunan Caner Toygar, olayın ardından ilk açıklamasını yaptı. Bunalıma girerek canına kıymak isteyen Toygar, pişmanlığını dile getirdi. “Bir daha böyle bir hata yapmayacağım, üzgünüm.” Detaylar haberimizde…

Canlı yayında intihar eden Caner Toygar’ın sağlık durumu nasıl? Yakın arkadaşı hastaneden video yayınladı

Caner Toygar canlı yayında intihar etti

Dün akşam sosyal medya hesabından canlı yayın açan ve yayın sırasında intihar eden Caner Toygar, sevenlerini çok üzmüştü. Dün akşamdan beri gelecek sağlık haberlerini alan hayranları, rahat bir nefes alırken, Caner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ilk açıklamasını yaptı.

Caner Toygar kimdir?

Caner’den ilk açıklama: Üzgünüm

Caner Toygar, sosyal medya hesabından özür dilediği yazılı bir görsele “Merhaba! Dün için herkesten özür dilerim. Biliyorum herkesi çok üzdüm ama inanın o kadar her şey birikti ki o kadar olaylar üst üste geldi ki saçma sapan düşüncelere girdim ,tekrardan herkesten özür diliyorum. Bir daha böyle bir hata yapmayacağım, üzgünüm.” diye mesaj yazdı. Caner, bu paylaşımı ile canına kıydığı ve sevenlerini üzdüğü için hissettiği üzüntü ve pişmanlığı dile getirdi.

Canlı yayında herkesin gözü önünde intihar girişiminde bulunan Caner Toygar’ın son sözleri, “Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Herkesten çok özür diliyorum ama artık dayanamıyorum.” olmuştu.

Caner Toygar’ın intihar girişiminin ardından hastaneye giden yakın arkadaşı Murat Övünç, Caner’in iyi olduğunun göründüğü bir video yayınlamıştı. Videoyu görenler, rahat bir nefes almıştı. İşte o video…

https://www.youtube.com/watch?v=oKeFXJRuUKE

Murat Övünç kimdir?

Caner evlilik programlarına neden katıldı?

Daha önce evlilik programına neden katıldığını anlatan Caner Toygar, “Annem babamdan ayrıldıktan sonra başka biriyle evlenmişti ve onunla birlikte Almanya’ya gitmek zorunda kaldık. Ben 5. sınıftaydım Almanya’ya gittiğimde ve çok zorlandım. Devamlı Türkiye’ye dönmek istediğimi söylüyordum. Polis ya da savcı olmak gibi hayallerim vardı. 22 yaşına geldiğimde yine Türkiye’ye gelmek için can atıyordum. Sonra “Biz Evleniyoruz” programı Almanya’da da çok izleniyordu. İşin ilginç yanı ben o yaşlarda evlenmeye hazırdım. Annem izlerken katılsam mı diye düşündüm. Programda ev, araba ve iyi bir para ödülü verdiklerini öğrendim İnternet kafeye gittim ve başvuru yaptım. Aynı günde aradılar beni. Ertesi günde hemen ertesi gün görüşmeye gittim. Ve ardından yarışmaya alındım.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler