Ana SayfaDünyaİngiliz Kraliyet Ailesinin iki eltisi ilk defa yan yana

İlgili Postlar

İngiliz Kraliyet Ailesinin iki eltisi ilk defa yan yana

İngiliz kraliyet ailesinin iki eltisi ilk defa yan yana görüntülendi. İki gelin Kate Middleton ve Meghan Markle, birlikte kamuoyunun karşısında poz verdi. Detaylar haberimizde…

İngiliz kraliyet ailesinin iki eltisi Kate Middleton ve Meghan Markle ilk kez yan yana kamuoyunun karşısında poz verdi. Prens William ile Prens Harry’nin eşleri ilk kez birlikte görüntülendi.

İki elti Kate Middleton ve Meghan Markle ilk kez yan yana

Prens William’ın eşi Kate Middleton ile Prens Harry’nin müstakbel eşi Meghan Markle, Sandringham’daki St Mary Magdalene Kilisesi’ndeki tören başlamadan önce buz gibi havaya rağmen kendilerini görmek isteyen halkı selamladı. Geçiş esnasında iki elti Kate Middleton ve Meghan Markle büyük ilgi gördü.

Halkı selamladılar

Kraliyet ailesinin iki gelini Kate Middleton ve Meghan Markle, kendilerine sevgi gösterisinde bulunan hayranlarına el sallayarak selam verdi.

Göz göze gelmediler

Bu anlarda dikkat çeken bir ayrıntı vardı. İki elti Kate Middleton ve Meghan Markle, bir ara yan yana yürümelerine rağmen hiç göz göze gelmedi.Sürekli eşleriyle ya da etraftaki hayranlarıyla ilgilendiler. Bu ayrıntı gözden kaçmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler