Ana SayfaDedikoduİmirzalıoğlu Eşi Sinem Kobal’a Şaplak Attı!

İlgili Postlar

İmirzalıoğlu Eşi Sinem Kobal’a Şaplak Attı!

Karizmatik oyuncu Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal’a şaplak atarken görüntülendi. Sinem Kobal, İmirzalıoğlu ile Bodrum’da tatil yaparken poposundan şaplak yedi.Tatilin tadını çıkaran çift, iskelede güneşlenirken bir taraftan da aşklarını tazeledi.

Kenan İmirzalıoğlu, merakla beklenilen “Cingöz Recai” adlı sinema filminin çekimleri için bir süredir St. Petersburg’daydı.Filmin çekimleri biter bitmez İstanbul’a dönen başarılı oyuncu İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal’la birlikte hemen soluğu Bodrum’da aldı. Sinem Kobal ise geçtiğimiz günlerde oyuncu ve yakın arkadaşı Burçin Terzioğlu ile Etiler’de görüntülenmişti. “Henüz tatile gidemedim. Kenan’ın yeni filmi var, o nedenle çok yoğunuz.” Şeklinde açıklama yapan Kobal, eşiyle beraber sonunda tatile çıktı.

Kenan İmirzalıoğlu Eşi Sinem Kobal ile Bodrum’da

İmirzalıoğlu Eşi Sinem Kobal ile Aşk Tazeledi

Geçen sene Cunda Adasında nikah masasına oturan çiftler, yakışıklı oyuncunun film çekimleri biter bitmez Bodrum’a tatile geldiler. Posta gazetesinden aldığımız habere göre dün; Bodrum Mazı’da, bir otelin ağaçları altındaki iskelesinde, yanlarında arkadaşlarıyla birlikte güneşlenirken görüntülenen çift, romantik dakikalar geçirdi.

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal Aşkının Fotoğrafı

Evlilik Aşkı Öldürmemiş!

43 yaşındaki oyuncu İmirzalıoğlu ve eşi Kobal, denize girmek yerine birbirleriyle sohbet ederek ve şakalaşarak vakit geçirdi. Bodrum’da, yeniden aşka gelen çifte kumrular birbirlerini öpücüklere boğarken objektiflere yakalandı. Başarılı oyuncu İmirzalıoğlu’nun, eşinin poposuna şaplak indirmesiyle, Sinem Kobalı’ın kahkaha ile karşılık verdiği de gözlerden kaçmadı.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Sinem Kobal kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler