Ana SayfaDedikoduAlişan Dilenciye Para Verirken Yüzünü Astığı Fotoğrafına Açıklama Yaptı

İlgili Postlar

Alişan Dilenciye Para Verirken Yüzünü Astığı Fotoğrafına Açıklama Yaptı

Geçtiğimiz gün Alişan dilenciye para verirken görüntülenmiş ve para verirken yüzünü astığı iddia edilen fotoğrafları görüntülere yansımıştı.

Sevilen türkücü Alişan; geçtiğimiz gün, nişanlısı Eda Erol ile birlikte bir mekanda otururlarken masalarına bir dilenci yaklaştı. Hürriyet gazetesinden alınan habere göre; basın mensupları tarafından görüntülendiğini gören Alişan, dilenciye 5 lira vermişti. Tutumlu biri olarak tanınan Alişan’ın dilenciye para verirken yüzünün asıldığı ve rahatsız olduğu da söylentilerde yer almıştı. Alişan bu tutumu ve fotoğrafı nedeniyle sosyal medyada epey bir tepki ve eleştiri yağmuruna tutulunca; açıklama yapma gereğini duydu.

Alişan Dilenciye Para Verirken

Alişan Dilenciye Para Verirken Çarpıtıldı!

Hürriyet gazetesinden alınan bu haber, bir instagram kullanıcısı tarafından paylaşılınca Alişan açıklama yaptı:

O fotoğrafın çekildiği yer benim Teşvikiye’deki kendi kafem. Ve 4 yıldır ben de babam da böyle teyzeler veya ihtiyacı olanlara yemek de veriyoruz elimizden geleni de yapmaya çalışıyoruz. Fotoğrafın çekildiği gün de bu teyze yanımıza geldiğinde karnın aç mı teyze diye sordum ilk önce… Bana verdiği cevabı dinlerken çekilen onlarca poza yapacağınız “5 lira verdi ve bu durumdan hiç hoşnut kalmadı” haberine en uygun surat ifadesini bulmanız ve sayfanıza yayınlayıp hatta gazetede bile haber yapıp bana hakaret ve aşağılayıcı yorumlar almanız belki size göre bir haber ve başarısıdır kızlar… Ama bana göre bu hiç hoş bir haber değil!!!” şeklinde ifadelerde bulundu.

Hakaretler için Canınız Sağ Olsun!

Alişan yazısının devamında ise kendisine hakaret edenleri hoş görerek; “Ama eğer hoşunuza gidiyorsa yapılan hakaretler canınız sağ olsun… Ben tabii ki mükemmel bir insan değilim ve hiçbir zaman da böyle bir şey demedim… Hepimiz insanız kusurlarımız da yanlışlarımız da var ve olacak… Ama kimsenin kimseye hakaret etmeye ve insanları yanlış yönlendirmeye hakkı yok!!!” diyerek tepkisini dile getirdi.

Alişan kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler