Ana SayfaÜnlülerİllüzyonist Aref, anlattı izleyenler şaşkın!

İlgili Postlar

İllüzyonist Aref, anlattı izleyenler şaşkın!

Deneyimli gazeteci Özlem Gürses’in sunumu ile ekrana gelen Bana Baştan Anlat’ın dün akşam yayınlanan bölümünün konuklarından biri illüzyonist Aref’ti. Aref Ghafouri’yi gören hayranları tanımakta güçlük çektiklerini program sonrası sosyal medya yorumlarında paylaştılar. Bana Baştan Anlat’ın konuğu Aref hakkında merak ettiğiniz her şeye haberimizden ulaşabilirsiniz.[irp]

Özlem Gürses’i şaşkınlığa düşürdü.

Aref Ghafouri, uzun bir süredir ekranlarda görünmüyordu. Programda Türkiye’ye gelme macerasını ve illüzyon yolcuğunu anlatan Aref aynı zamanda iskambil kağıtlarını kullanarak yaptığı illüzyonla Özlem Gürses’i şaşkınlığa düşürdü. Gözden uzak olmayı ve kendi şovlarını yapmayı tercih eden Ghafouri, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla geçen onca yılda ne kadar değiştiğini gözler önüne seriyordu ancak programda Aref’i gören hayranları çok şaşırdığını sosyal medyadan dile getirdi.

“Bir ampul kırıp yemesi…”

Aref Ghafouri özel yeteneklerini şöyle aktardı: “Çocukluktan itibaren hep farklı olmayı ve farklı şeyler yapmayı seven birisiydim. Hayatı olduğu gibi değil, hayal gücünde istediği şekilde yaşadım. 7 yaşından itibaren değişik hayaller ve olağan dışılıklar ile hayatını şekillendirmeyi seçtim. 11 yaşına geldiğimde, artık hayal ettiklerimi gerçeğe dönüştürme üzerine deneyimler yaşamaya başlamıştım ve kendimi mentalizm’in sınırsız dünyasına taşımıştım.” Diyerek konuşmalarına şunları ekledi: “11 yaşında iken amcamın bana gösteri yapmak için bir ampul kırıp yemesi benim gösteri dünyasına girmemi ateşledi. 18 yaşımda bir sınav ile Türkiye ye gelmeye karar verdim. Ankara’da illizyonluk deneyimimi geliştirerek Yetenek Sizsiniz programına katıldım.”

Bana Baştan Anlat her Pazar!

Deneyimli gazeteci Özlem Gürses’in sunumu ile ekrana gelen Bana Baştan Anlat’ın dün akşam yayınlanan bölümünün konuklarından biri illüzyonist Aref’ti. Bu programı oldukça dikkat çeken Özlem Gürses’in sunumu ile çok sayıda kişi tarafından izlendi. Özlem Gürses’in sunumu ile Bana Baştan Anlat, her Pazar saat 22.30’da teve 2’de !

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler