Ana SayfaÜnlülerBelgün'den itiraf: "Evlilik konusunda başarısızım!"

İlgili Postlar

Belgün’den itiraf: “Evlilik konusunda başarısızım!”

Kanal D’nin çok sayıda kişi tarafından takip edilen programı “Şule ile Vitrindekiler” in dün ekrana gelen bölümüne ünlü sanatçı Nilgün Belgün konuk oldu. Nilgün Belgün programda öyle itiraflarda bulundu ki yıllardır yaşadıklarını ve aşk üzerine düşüncelerini “Şule ile Vitrindekiler” programında paylaştı. Nilgün Belgün’ün açıklamaları ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.[irp]

“Evlilik Konusunda Başarısızım”

Kanal D’de yayınlanan “Şule ile Vitrindekiler” programında Şule Zeybek’e samimi açıklamalarda bulunan Nilgün Belgün evlilikleri ve hayatı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “ Dört kere evlendim ve hepsi ile de ayrıldım. Demek ki evlilikler de başarısızım dedim, bu konuyu kapattım. Bizim mesleğimiz de evlilikler biraz zor gidiyor, ben müziği de çok seven bir insan olduğum için genel de hep müzisyenler ile evlendim. Ama hiçbir eşimle dargın ve kırgın değilim. Üç eşim de çok iyi insandı ve evlendiğim için de hiç pişman değilim.” Diyerek evlilik konusunda başarısız olduğunun altını çizdi.

“Bizde maneviyat ön plandaydı.”

Şu sıra hayatında kimse olmadığını açıklayan ünlü isim Nilgün Belgün: “Eskiden aşkları daha derinlikli yaşardık. Şimdiki gençlerin aşkına baktığımızda hep maddiyat ön planda, bizde maneviyat ön plandaydı. Günümüzde önce “Ne model arabası var?”, “Aylık kazancı ne kadar?” gibi sorular gündeme geliyor. Aşk, ruh birlikteliğidir ey millet, uyanın! Bir de insanlar aşktan korkuyor.” İfadeleriyle önceki aşklarla şimdi yaşanan aşkların farkına değindi.

“Aşk emektir ama kimse bu emeği vermiyor.

Kanal D’nin çok sayıda kişi tarafından takip edilen programı “Şule ile Vitrindekiler” in dün ekrana gelen bölümüne konuk olan ünlü sanatçı Nilgün Belgün aşk konusunda: “Gençler, aşkı yaşamaktan korkuyor, kendilerine güvenmiyorlar. Aşk biraz da dik başlılıktır! İki kişilik bir devrimdir. Bu devrimi yapmaktan çekinmemeli. Toplumun genelinde aşksızlık var ama bir arayış da var. Ancak umumiyetle sonuca bağlanmıyor. Aşk emektir ama kimse bu emeği vermiyor. Aşkı yüzeyde değil, derinde yaşarsan var olursun. Aşka günlük bir öğün muamelesi yapılıyor. Aşk, uzun vadede tüketilen ve her daim sıcaklığını koruması gereken bir olgudur. Ama nerede! Artık bütün aşklar sosyal medyada yaşanıyor. İlişkiler kalp emojisiyle başlayıp hoşçakal emojisiyle son buluyor. Zaten yedekte bekleyen de çok oluyor!” düşüncelerini bu sözleriyle dile getirerek Belgün  kendisinin de hep müzisyenle evlendiğini belirtti.

“Şule ile Vitrindekiler” her cumartesi Pazar saat 13.00’de Kanal D’de.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler