Ana SayfaÜnlülerİlker Kaleli The Serpent Dizisi ile Zirveye Yerleşti

İlgili Postlar

İlker Kaleli The Serpent Dizisi ile Zirveye Yerleşti

Sevilen oyuncu İlker Kaleli BBC yapımı The Serpent dizisindeki rolüyle uluslararası alanda da adını duyurmayı başardı. The Serpent dizisindeki oyunculuğu büyük beğeni toplayan İlker Kaleli, IMDb’nin zirvesine yerleşti. Detaylar haberimizin devamında…

İlker Kaleli kimdir?

İlk Sırada Yerini Aldı

The Serpent dizisindeki oyunculuğu büyük beğeni toplayan İlker Kaleli, IMDb’nin zirvesine yerleşti. Sinema veri tabanı platformu IMDb’nin sıralamasında Türk aktörler arasında ilk sırada yerini aldı. İlker Kaleli’yi Engin Akyürek, Çağatay Ulusoy, Kerem Bürsin ve Kıvanç Tatlıtuğ izledi.

Türk Aktörlerin IMDb Sıralaması

1-İlker Kaleli
2-Engin Akyürek
3-Çağatay Ulusoy
4-Kerem Bürsin
5-Kıvanç Tatlıtuğ
6-Engin Altan Düzyatan
7-Aras Bulut İynemli
8-Burak Özçivit
9-Can Yaman
10-Haluk Bilginer

Oyunculuğu ile Dikkat Çekti

İlker Kaleli BBC dizisine damga vurdu. İlker Kaleli’nin “The Serpent”taki merakla beklenen sahneleri; dizinin İngiltere’de BBC One’da yayınlanmaya başlamasıyla ortaya çıktı.

1970’li yıllarda, Asya seyahatine giden Batılı hippileri hedef alan seri katil Charles Sobhraj’ın hayatını konu alan dizide İlker Kaleli de rol alıyor. Kaleli, 70’lere özgü kıyafeti, tespih kolyesi ve uzun saçlarıyla dizinin özellikle ikinci bölümüne damgasını vurdu.

ilker-kaleli

The Serpent Dizisi Konusu

The Serpent, 1970’li yıllarda Güneydoğu Asya’da Batılı turistlerin peşine düşen bir seri katilin hikayesini konu ediyor. Charles Sobhraj, Güneydoğu Asya’daki çeşitli ülkelere seyahat eden 20 gezginin cinayetinin sorumlusudur.

Dünyanın farklı kıtalarında hakkında arama emri çıkarılan Sobhraj’ın yakalanma öyküsünün anlatıldığı dizide, Charles Sobhraj’ı Tahar Rahim canlandırıyor. Asya kıtası boyunca genç kadın gezginleri avlayıp öldürmekle suçlanan Charles Sobhraj’ın hikayesini anlatıyor.

1975 ve 1976’da Hindistan, Tayland ve Nepal’in ‘Hippi Yolu’nda genç batılı gezginlerin faili meçhul cinayetlerinin baş zanlısı olan Sobhraj, üç farklı kıtada tutuklama emri ile Interpol’ün en çok aranan adamlarından biri olmuştu.

The Serpent Oyuncu Kadrosu

Tahar Rahim, Jenna Coleman, Billy Howle, Ellie Bamber, Amesh Edireweera, Tim McInnerny, Sahajak Boonthanakit, Ellie de Lange, James Gerard, Apasiri Kulthanan,William Brand, Chotika Sintuboonkul, Adam Rothenberg, Mathilde Warnier, Supadej ‘Kenneth’ Wongwatanaphan, ve Chicha Amatayakul’un yanı sıra İlker Kaleli yer alıyor.

İlker Kaleli Ece Dizdar’la Çıkan Aşk İddialarına Yanıt Verdi!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler