Ana SayfaDizilerİkizler Memo-Can dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı

İlgili Postlar

İkizler Memo-Can dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı

İkizler Memo-Can dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Fragman, diziden çarpıcı sahneleri izleyicilere sunarken, renkli, anlar yaşanmasına neden oldu. İkizler Memo – Can dizisi için geri sayım başladı. İkizler Memo – Can için detaylı bilgi haberimizde…

20 Ekim 2018 reyting sonuçları açıklandı! Erkenci Kuş mu? Yeni Gelin mi?

İkizler Memo-Can dizisinin ilk tanıtımı yayında

Kanal D’nin, Erler Film imzalı, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği başrollerini Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi, Burak Hakkı, Tuğba Çınar, Buket Dereoğlu ve Atilla Saral’ın paylaştığı yeni dizisi “İkizler Memo-Can” ın ilk tanıtımı yayınlandı.

İkizler Memo – Can dizisinin konusu nedir?

Daha bebekken birbirlerinden ayrılmış ve bambaşka hayatlar yaşayan ikiz kardeşler Memo ve Can’ın hikayesini anlatan dizide; Üvey olduğu hissettirilmemiş olan Memo annesi, ninesi ve dayısı bildiği insanlar ile yaşamaktadır. Memo fakir bir hayat yaşar, aile maddi anlamda sıkıntılı bir durumda olsa da aile bağları oldukça kuvvetlidir. Memo’da sokaklarda kağıt toplayarak ailesine yardım eder.

Diğer yanda ise Can zengin bir ailede büyümektedir ve lüks bir malikanede hayatını sürmektedir. Can, babası ve dedesiyle mutludur mutlu olmasına ama büyük bir yalnızlık içindedir. Çünkü çevresinde ne kadar çok onunla ilgilenen eğitmen, dadı, hizmetli olsa da Can katı kurallar, disiplin içinde kısacası çocukluğunu yaşamadan hayatını sürdürmektedir. Bir gün kader ağlarını örer ve Memo ile Can yer değiştirirler. İlerleyen zamanlarda sırlar teker teker çözülmeye başlayacaktır. Sonrasında ise hikayemiz kimi zaman duygusal, kimi zaman komik bir şekilde akıp gidecektir.

İkizler Memo – Can dizisi ne zaman başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

Yakında Kanal D ekranlarında başlayacak olan yeni dizinin senaryosunu Ahmet Yurdakul kaleme alırken, yönetmenliğini ise bir başka usta isim Erol Özlevi üstleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler