Ana SayfaDizilerEmrah, Diziye Nefes Kesen Bir Bölümle Neden Veda Etti!

İlgili Postlar

Emrah, Diziye Nefes Kesen Bir Bölümle Neden Veda Etti!

Emrah şok bir kararla Aşk ve Mavi dizisinden ayrıldı.Emrah’ın çektiği son sahne ile nefesler tutuldu. Emrah neden diziden ayrıldı? Merak edilen tüm detaylar Haberimizde..

Sacit Aslan’dan Emrah Hakkında Olay Sözler!

Diziye Nefes Kesen Bir Bölümle Veda Etti!

Aşk ve Mavi’nin başrol oyuncusu şarkıcı Emrah, aldığı ücret için zam talebinin kabul olmamasından sonra diziden ayrılma kararı  almıştı. Şarkıcı Emrah dizinin 74’üncü bölümünde izleyenlerine veda ettimiş oldu.

İşte Nefesleri Kesen O Sahne;

Emrah kimdir?

Aşk ve Mavi’nin son bölümünde Emrah Ölerek Ayrıldı!

Aşk ve Mavi dizisinin 74. son bölümünde tüm dengeler alt üst gelerek bir ayrılık yaşanmış oldu. Dün gece yayınlanan Aşk ve Mavi’nin son bölümünde, Ali Göreçki öldürüldü. Dizide Ali Göreçki rolünü oynayan Emrah da 74. bölümde veda etti.

Sonunda Kavgaya Emrah’ın Eşi de Dahil Oldu!

İstediği Zammı Alamayan Emrah, Diziye Veda Etti!

Atv ekranlarında yayınlanan Aşk ve Mavi dizisi 19 Ekim Cuma akşamı nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Burcu Kıratlı  ve Emrah’ın başrollerinde Aşk ve Mavi’nin son bölümünde Cemal,kavga ettiği Ali’yi yanlışlıkla öldürdü. Cemal, boğazını sıkan Ali’yi kurtulmak için itti ve kafasını taşa çarpan Ali öldü. Cemal, Ali’nin ölümüyle büyük bir şoka girdi. Aşk ve Mavi’de Ali’nin ölümüyle başrol oyuncusu Emrah da 74. bölümded diziye veda etmiş oldu. Emrah’ın daha önce dizinin yapımcılarından zam istediği, ancak istediği rakamı bulşamaınca ayrılmaya karar verdiği iddia edilmişti.

Emrah’ın Yerine Keremcem

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu’nun yazısına göre, NTC Medya’nın çektiği ‘Aşk ve Mavi’den ayrılan Emrah’ın yerine, ünlü şarkıcı ve oyuncu Keremcem geliyor. Başrolü üstlenecek olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Keremcem’in dizideki rolünün detayları belli oldu. Fazıl Göreçki’nin gayrimeşru oğlu olan Yaman, Göreçki ailesinde köklü değişiklere sebep olacak ve yer yerinden oynatacağa benziyor.

Keremcem kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler