Ana SayfaDizilerİkizler Memo-Can dizisine bomba iki transfer!

İlgili Postlar

İkizler Memo-Can dizisine bomba iki transfer!

İkizler Memo-Can dizisine bomba iki transfer! Ekrana gelmek için geri sayıma geçen İkizler Memo-Can dizisinin oyuncu kadrosuna iki usta oyuncu daha dahil oldu. İkizler Memo-Can dizisine hangi oyuncular katıldı? Bu iki bomba isim kim? Detaylar haberimizde…

İkizler Memo-Can dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Atilla Saral ve Buket Dereoğlu da İkizler Memo-Can kadrosunda!

Kanal D’nin, Erler Film imzalı, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği baş rollerini Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi, Burak Hakkı, Tuğba Çınar, Buket Dereoğlu ve Atilla Saral’ın paylaştığı, yeni dizisi “İkizler
Memo-Can” ekrana gelmek için geri sayımda. Önümüzdeki günlerde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan dizinin kadrosunda tecrübeli isimler Atilla Saral ve Buket Dereoğlu da yer alıyor.

24 Ekim 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Sen Anlat Karadeniz mi? Çocuklar Duymasın mı?

İkizler Memo-Can dizisine bomba iki transfer! Hangi karakterlere hayat verecekler?

Atilla Saral, Memo’nun yaşadığı mahalledeki kahvehanenin sahibi Mahmut’a hayat verecek. Kızı Yaren ile Memo’nun dayısı Osman’ın aşkına şiddetle karşı çıkan Mahmut, bu ilişkinin en büyük engeli olacak. Dereoğlu ise ikizlerden Can’ın Fransız dadısı Matmazel’i canlandıracak. Kendini mesleğine adamış, iyi eğitim almış, dört dil bilen, kültürlü, zeki ve her daim bakımlı olan Matmazel; duruşu, tavrı ve konuşmasıyla tam bir disiplin abidesi.

İkizler Memo-Can dizisi hangi gün, hangi kanalda, saat kaçta başlayacak?

İkizler Memo-Can, ilk bölümüyle cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında…

İkizler Memo – Can dizisinin konusu nedir?

Daha bebekken birbirlerinden ayrılmış ve bambaşka hayatlar yaşayan ikiz kardeşler Memo ve Can’ın hikayesini anlatan dizide; Üvey olduğu hissettirilmemiş olan Memo annesi, ninesi ve dayısı bildiği insanlar ile yaşamaktadır. Memo fakir bir hayat yaşar, aile maddi anlamda sıkıntılı bir durumda olsa da aile bağları oldukça kuvvetlidir. Memo’da sokaklarda kağıt toplayarak ailesine yardım eder.

Diğer yanda ise Can zengin bir ailede büyümektedir ve lüks bir malikanede hayatını sürmektedir. Can, babası ve dedesiyle mutludur mutlu olmasına ama büyük bir yalnızlık içindedir. Çünkü çevresinde ne kadar çok onunla ilgilenen eğitmen, dadı, hizmetli olsa da Can katı kurallar, disiplin içinde kısacası çocukluğunu yaşamadan hayatını sürdürmektedir. Bir gün kader ağlarını örer ve Memo ile Can yer değiştirirler. İlerleyen zamanlarda sırlar teker teker çözülmeye başlayacaktır. Sonrasında ise hikayemiz kimi zaman duygusal, kimi zaman komik bir şekilde akıp gidecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler