Ana SayfaÜnlülerİkiz bebek bekleyen Doğa Rutkay, doktorunu da eşini de hiç dinlememiş!

İlgili Postlar

İkiz bebek bekleyen Doğa Rutkay, doktorunu da eşini de hiç dinlememiş!

Ekranın sevilen güzel yüzlü oyuncusu anne olmaya hazırlanıyor. Doğuma günler kala, dinlemeye çekildi. 39 yaşındaki Doğa Rutkay, eşi Kerimcan Kamal ile bu aralar çok heyecanlı. Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim’i doğurmak için artık gün sayıyor. İşte Doğa Rutkay’dan samimi açıklamalar. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Doğa Rutkay Ne Zaman Doğum Yapacak?

“İçgüdülerimi serbest bırakmak istedim”

Ekranın sevilen oyuncuları arasında yer alan Doğa Rutkay, oyunculuk başarısı ile ekranda yerini alıyor. Hamilelik boyunca çalışmayı tercih eden güzel oyuncu, kendini hiç naza çekememiş. Hamileliği boyunca çalışan Doğa Rutkay,  annelik dersine önceden hiç hazırlık yapmamış. Hürriyet’e konuşan Rutkay, “Dersi derste öğrenmek istiyorum” “İçgüdülerimi serbest bırakmak istedim” şeklinde ifade ediyor.

Doğa Rutkay Kimdir?

Sonbahar’da çalışmaya başlamayı planlıyor…

Doğa Rutkay, işleri bırakalı daha 10 gün olmuş. 1 hafta bile ara vermeksizin çalışan oyuncu, doktoru ve eşini de bu noktada dinlemediğini itiraf ediyor. Rutkay, kendi bakış acısını şöyle anlatıyor: ” “Evde otur, dinlen” dediler. Ama ben evde oturup kafamda kurmak istemedim. İkizler iyi mi, sağlıklı mı diye diye…Hem iyi oldu. İki işimi de seviyor, çok eğleniyorum. Ayrıca şu bebeler farklı insanlar görsün, iletişime girsinler istedim.” Doğa Rutkay işlerden ise uzun süre ayrı kalmak istemiyor. Sonbahar’da çalışmaya başlamayı planlayan Rutkay, ” Bir tiyatro oyunu olacak, o kesin. Çocuklar oralarda sefil sefil benim çektiklerimi çeksinler istiyorum. AST (Ankara Sanat Tiyatrosu) zamanında kuliste çekilmiş kundaklı fotoğrafım vardır. Onlara özeniyorum ben de..” ifadelerini kullandı. Hayranları Doğa Rutkay’ı ekranda görmek istiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler