Ana SayfaDizilerİki Güzel Yeniden Aynı Dizide Yer Alabilir!

İlgili Postlar

İki Güzel Yeniden Aynı Dizide Yer Alabilir!

Poyraz Karayel adlı dizide birlikte yer alarak başarılı bir projede ekranlara gelen Burçin Terzioğlu ile Funda Eryiğit’in yeniden aynı projede yer alması bekleniyor. Konu ile ilgili gündeme gelen son bilgilerde, yeni sezon öncesindeki teklifler dahilinde oyuncuların bir araya gelme ihtimali olduğu belirtilirken, Ay Yapım tarafından Star TV’de ekranlara gelecek yeni dizide en güçlü isim Burçin Terzioğlu ile Funda Eryiğit.

Teklifi Değerlendiriyorlar

Burçin Terzioğlu ile Funda Eryiğit, sezon öncesinde farklı teklifler alsa da Ay Yapım tarafından sunulan yeni teklif, şu ana kadar iki oyuncuyu da etkilemiş görünüyor. Kulislerden gelen bilgilerde, teklif dahilinde iki oyuncunun da evet demeye yakın olduğu belirtilirken, Star TV’de yayınlanacak olan dizi, Küçük Cinayetler adını alacak. Bu dizi ile ekranlara farkı bir hikaye örgüsü ile gelmesi beklenen iki kadın oyuncunun, yeniden izleyicileri etkilemesi bekleniyor. Daha önce Canım Ailem dizisinde de rol alan ve buradaki Seyhan rolüyle izleyenleri oldukça etkileyen Funda Eryiğit, bu projeler ile birlikte ekranların da en istenen yüzlerinden birisi olmayı başardı. Oyuncuların daha önce Ay Yapım ile çalışmış olması da yeni dizi için işleri kolaylaştırıyor.

Küçük Cinayetler Konusu Ne Olacak?

Star TV’de yayınlanacak olan Küçük Cinayetler hakkında şu ana kadar çok fazla detay paylaşılmamış olsa da dizinin senaristi olarak Meriç Acemi isminin olması, beklentileri arttırıyor. Daha önce Kiralık Aşk adlı dizi ile adını tüm Türkiye’de duyuran Meriç Acemi, yeni diziyle yine oldukça iddialı. Ali Bilgin tarafından yönetilmesi beklenen dizide, 4 farklı karakterin başından geçen olaylar anlatılacak. Özellikle birbirine karşı sırları olan ve bu sırların ortaya çıkması ile birlikte zorlu bir dönemin başlayacağı dizi, bu hikayesi ile dikkat çekecek. Hikayenin sürükleyici ve akıcı olması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler