Ana SayfaDedikoduİhanet Sonrası Boşanmışlardı! İki Esmer Güzelle Yakalandı

İlgili Postlar

İhanet Sonrası Boşanmışlardı! İki Esmer Güzelle Yakalandı

İhanet Sonrası Boşanmışlardı! İki Esmer Güzelle Yakalandı

Turgay Kerimoğlu’un 25 yıllık eşi, 2 çocuğunun annesi Etkin Ünal’dan ihanet nedeni ile boşanması magazin gündeminde uzun süre konuşulan konular arasında yer almıştı.Tugay Kerimoğlu, geçtiğimiz akşam bir arkadaşı ile Nişantaşı’nda bir eğlence merkezine gitti. Turgay Kerimoğlu’nun oradaki iki esmer güzelle sabaha kadar eğlendiği iddia edildi.

Turgay Kerimoğlu Boşandıktan Sonra Sabaha Kadar Eğlendi

Turgay Kerimoğlu, geçtiğimiz akşam arkadaşları ile birlikte Nişantaşı’nda bir gece kulübünde eğlendi.Turgay Kerimoğlu mekandan sabaha karşı 05.20’de çıktı. İlk önce kapıda herhangi bir muhabir olup olmadığını kontrol eden Kerimoğlu kimseyi görmeyince arkadaşını ve 30’lu yaşlardaki iki esmer güzeli yanına çağırdığı görüldü.

25 yıl süren evlilikleri ile parmakla gösterilen çift haline gelen Turgay Kerimoğlu ve Etkin Ünal yollarını ayırması haberi uzun süredir konuşuldu. Sosyal medya hesaplarındaki ‘Kerimoğlu’ soyadını silen ve genç kızlık soyadı ‘Ünal’ı kullanmaya başlayan Etkin Ünal, eşiyle olan tüm fotoğraflarını da sildi. Konu ile ilgili açıklama olarak da fikir ayrılıkları olduğu açıklaması yapıldı.

Etkin Ünal, verdiği bir röportajda “Tugay Kerimoğlu’nu değiştiren saçma sapan insanlar” cümlesi dikkatleri oldukça çekmişti. Ortaya atılan iddialara göre aslında o kişinin mimar bir bayan olduğunu, çiftin boşandıkları gün ise sosyal medya hesabından “ve kaptan gemiyi terk etti” cümlesini yazdığı iddia edilmişti.

 

İhanet Sonrası Boşanmışlardı! Turgay Kerimoğlu İki Esmer Güzelle Yakalandı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler