Ana SayfaDedikoduİhanet Fotoğrafının Gerçeği Ortaya Çıktı! Kibariye Gündemde Kalmak İçin Mi Sustu?

İlgili Postlar

İhanet Fotoğrafının Gerçeği Ortaya Çıktı! Kibariye Gündemde Kalmak İçin Mi Sustu?

Zaman zaman ihanet fotoğraflarıyla gündemde olan Kibariye’nin, geçtiğimiz gündemde eşi Ali Küçükbalçık’ın olduğu iddia edilen başka bir kadınla el el fotoğrafı bomba etkisi yaratmıştı. Fakat işin gerçeği ortaya çıktı. İhanet fotoğrafında olan kişi Ali Küçükbalçık mı? Kibariye gündemde kalmak için mi sustu? Tüm detaylar haberimizde…

İhanet Fotoğrafının Gerçeği Ortaya Çıktı! Kibariye Gündemde Kalmak İçin Mi Sustu?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada dolaşan bir kadınla el ele görüntüsü çıkan kişinin Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık olduğu iddia edilmişti. Eşi hakkında ihanet iddialarını kabul etmeyen Kibariye, yaptığı açıklamalarla birçok kişinin tepkisi çekmişti. Günlerce konuşulan çiftin kim olduğu mahkeme kararıyla anlaşılınca kafalar iyice karıştı.

Fotoğraftaki kişi olduğu öğrenilen Mustafa Kızılgün’ün avukatı konuya açıklık getirdi. Muzaffer Demirkılıç “Kullanılan görüntülerde Ali Küçükbalçık olduğu iddia edilen kişi müvekkilim Mustafa Kızılgün. Müvekkilin, havuz kenarında birlikte el ele yürüdüğü kadın da eşi Zeynep Kızılgün’dür” dedi. Bu açıklamaların ardından Kibariye’nin olayı neden bu şekilde gün yüzüne çıkartmadığı da merak konusu oldu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları gerçeğin ortaya çıkmasından sonra Kibariye’nin sessiz kalmasını gündemde kalmak için yaptığı yönünde yorumlarda bulundu. Kibariye’den henüz bir yanıt gelmedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler