Ana SayfaDedikoduŞarkıcı Burcu Güneş' den Hande Erçel' e Yaylım Ateşi...

İlgili Postlar

Şarkıcı Burcu Güneş’ den Hande Erçel’ e Yaylım Ateşi…

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Burcu Güneş, oyuncu Hande Erçel’ i tabiri aciz ise yaylım ateşine tuttu. “Madonna, Nicole Kidman ve Kylie Minogue gibi dünya starları bir fotoğraflarına ortalama 200 bin beğeni alırken, ülkemizde fake takipçi ve beğenilerin rakamları ne zaman gerçeğe dönüşecek?” diyen başarılı şarkıcı Güneş, Hande Erçel ve Serenay Sarıkaya’ ya neden bu kadar yüklendi? Çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Hande Erçel Beğen Butonunu Çökertti

Şarkıcı Burcu Güneş’ den Hande Erçel’ e Yaylım Ateşi…

Son dönemlerin en sevilen dizileri arasında olan ‘Sen Çal Kapımı’, finale ulaştıktan sonra hemen soluğu tatilde alan güzel oyuncu Hande Erçel’ in, mayokinisiyle çektirdiği son seksi pozu magazinde gündeme oturmuştu.

Burcu Güneş Kimdir?

Sosyal medya sayfasından yayınladığı bu son pozlar, takipçileri ve sosyal medya kullanıcıları tarafından yaklaşık 3,3 milyon beğeni kapan Hande Erçel, aşkı Kerem Bürsin’ in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile karşılaştırılmasının sonrasında resimlerini paylaşımdan kaldırmıştı. Konu hakkında ünlü pop sanatçısı Burcu Güneş,  çarpıcı açıklamalar yaptı. Burcu Güneş’ den Hande Erçel’ e Yaylım Ateşi…

Hande Erçel kimdir?

Serenay Taklidi Gibiydi…

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’in 2019′ da yollarını ayırdığı aşkı Serenay Sarıkaya da kırmızı rengli yani aynı renkte bir bikiniyle verdiği pozu Instagram sayfasından paylaşmış, Hande Erçel’in yayınladığı pozlar 3,3 milyon beğeni kaparken, Serenay Sarıkaya’nın bikinili pozları ise sadece 338 bin kişi tarafından beğenilmişti.

Ünlü güzel oyuncuların ard arda yapılan paylaşımları takipçilerini harekete geçirirken, Instagramda bir kullanıcının, “Hande Erçel, Serenay Sarıkaya’nın taklidi gibi” yorumu ise fitili ateşleyen kıvılcım oldu. Tartışmalar büyürken Hande Erçel, Sarıkaya ile tartışmalı kıyaslanmasından rahatsız olurken göze gelen o pozlarınıda hemen sildi.

Burcu Güneş’ den Sahte Takipçi Ve Beğeni İddiası;

Ünlü pop şarkıcısı Burcu Güneş ise sahte beğeni ve takipçi satın alan magazin camiasına resmen ateş açtı. ” Madonna, Nicole Kidman ve Kylie Minogue gibi dünya starları bir fotoğraflarına ortalama 200 bin beğeni alırken, ülkemizde fake takipçi ve beğenilerin rakamları ne zaman gerçeğe dönüşecek? Dahası inananlar var. Onları ne yapacağız?” diyerek barutun fitilini açtı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler