Ana SayfaÜnlülerİdo Tatlıses herkesi uyardı: Lütfen kanmayın!

İlgili Postlar

İdo Tatlıses herkesi uyardı: Lütfen kanmayın!

İdo Tatlıses herkesi uyardı: Lütfen kanmayın! İdo Tatlıses, sosyal medya hesabından uyarıda bulundu. Tatlıses, kimi, neden uyardı? İdo Tatlıses’in uyarıda bulunduğu konu neydi? Detaylar haberimizde…

Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ın, Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses taklidi sosyal medyayı salladı

İdo Tatlıses’in adını kullanarak sahtekarlık yapıyorlar

Müzik dünyasında İmparator olarak anılan İbrahim Tatlıses’in Derya Tuna ile birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses, sosyal medya hesabı üzerinden uyarıda bulundu. İdo Tatlıses, adını kullanarak sosyal medya üzerinden sahtekarlık yapıldığını açıkladı. Kim, İdo Tatlıses’in adını kullanarak sahtekarlık yaptı? Nasıl bir sahtekarlık yaptılar?

İdo Tatlıses kimdir?

Herhalde birilerine yürüyecek oradan aklı sıra

Sosyal medya üzerinden İdo Tatlıses’in yurt dışı konserleri için dansçı aradığı haberleri duyulmuştu. Bu durumu fark eden Tatlıses, yaptığı açılama ile böyle bir durumun söz konusu olmadığını, bunun tamamen sahtekarlık olduğunu açıkladı. “Dikkat” notu ile paylaşımda bulunan İdo Tatlıses, “Bir tane kendini bilmez, Facebook üzerinden ‘Yurt dışı konserleri için dansçı aranıyor’ demiş. Herhalde birilerine yürüyecek oradan aklı sıra. Benim adımı kullanıyor. Benim hesabım onaylı. Lütfen başkalarına kanmayın, dikkat edin.” şeklinde açıklama yaparak haberi yalanladı.

İdo Tatlıses, geçtiğimiz haftalarda ‘Bileklerime Kadar Acıyo’ isimli bir şarkı çıkardı. Yeni şarkısı ile yaz aylarına damgasını vurmayı başardı. İdo Tatlıses, yaz aylarını yoğun konser maratonu ile geçirdi. Özellikle Bodrum’da neredeyse her gün sahne aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler