Ana SayfaÜnlülerİdil Fırat Oyunculuğa Yeşil Işık Yaktı!

İlgili Postlar

İdil Fırat Oyunculuğa Yeşil Işık Yaktı!

İdil Fırat oyunculuğa yeşil ışık yaktı! Dün akşan Şener Şen’in yeni “Zengin Mutfağı” oyununun galasını izlemeye giden Mert Fırat – İdil Fırat çiftinden İdil Fırat, kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Çiçeği burnunda çift, 2018 yılını nasıl değerlendirdi? İdil Fırat, eşiyle birlikte projelerde yer almayı düşünüyor mu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

İdil Fırat Hamile mi?

İdil Fırat oyunculuğa yeşil ışık yaktı!

İdil Fırat oyunculuğa yeşil ışık yaktı! Geçtiğimiz yaz aylarında hayatını oyuncu Mert Fırat ile birleştiren sosyetik güzel İdil Fırat, dün akşam Şener Şen’in yeni oyunu “Zengin Mutfağı” tın gala gecesinde eşiyle birlikte görüntülendi.

Oldukça keyifli oldukları gözden kaçmayan Mert – İdil Fırat çifti, kendilerini görğntğleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

İdil Fırat - Mert Fırat
İdil Fırat – Mert Fırat

İdil Fırat Kimdir?

Çift olarak anılmaktan rahatsızlık duymuyoruz

Muhabirlerin kendisine yönelttiği 2018 yılının nasıl geçtiği sorusuna cevap veren ünlü oyuncu Mert Fırat, “Sürprizlerle dolu geçti. İdil’le tanıştım. 2018 çok iyi geçti keşke bitmese. Harika bir yıl oldu.” dedi.

Kendisine yöneltilen “Eşiniz İdil Fırat ile birlikte reklam filminde rol alır mısınız?” sorusunu cevaplayan Mert Fırat, “Biz çift olarak anılmaktan rahatsızlık duymuyoruz. Şuan zaten bir anlaşmam var ama onun dışında bilmiyorum. Belki birlikte rol alabiliriz” diyerek yanıtladı.

Gala gecesinin yapıldığı merkezin ortaklarından birisi olan ünlü oyuncu Mert Fırat, oyunu arkadaş grubuyla neşe içinde izledi.

Usta oyuncu Şener Şen’i uğurlamadan binadan ayrılmayan çift, sonrasında yakınlarda bulunan bir çorbacıya gitti.

Şener Şen’in yeni oyunu “Zengin Mutfağı” nın gala gecesinde adeta ünlüler geçidi yaşanırken, İdil – Mert Fırat çiftinin şıklığı göz kamaştırdı.

Zenginler Mutfağı oyununun konusu nedir?

Cumhuriyet tarihinde görülmüş en büyük işçi hareketi olan 15-16 Haziran 1970 olaylarının zengin bir ailenin mutfağına yansıması olan oyunda, hizmet etmekten başka bir şey düşünemeyen köşk çalışanlarının da gözlerinin önünde gelişen olaylar karşısında kayıtsız kalamamasını konu ediyor.

Toplumdaki değişimden her biri kendi payına düşeni aldığı Zenginler Mutfağı oyununda, tiyatro sahnesinde defalarca yorumlanmış ve beyazperdeye de uyarlanmıştır.

İlk defa 1978 yılında İstanbul Şehir Tiyatrolarında aynı oyunda yer alan Şener Şen, Lütfü Usta’yı canlandırmıştı. Usta sanatçı 40 yıl aradan sonra aynı rol ve genç bir oyuncu kadrosuyla tiyatro severlerle tekrar birlikte.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler