Ana SayfaÜnlülerİdil Fırat karmaşaya daha fazla dayanamadı!

İlgili Postlar

İdil Fırat karmaşaya daha fazla dayanamadı!

İdil Fırat karmaşaya daha fazla dayanamadı! Geçtiğimiz günlerde Mert Fırat ile dünya evine giren İdil Fırat, Google’de yaşanan karmaşaya daha fazla dayanamadı. İdil Fırat, sonunda açıklama yaptı. İdil Fırat neden karmaşa yaşadı? Olayın aslı nedir? Nasıl bir açıklama yayınladı? Neden bir açıklama yapma gereği hissetti? Detaylar haberimizde…

İdil Fırat’tan yüzük olayına çarpıcı açıklama geldi!

İdil Fırat biyografilerinin yanlış olduğunu açıkladı

Geçtiğimiz aylarda Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Mert Fırat ile nikah masasına oturan İdil Fırat, internet sitelerinde fotoğrafı kullanılarak yazılan biyografilerin yanlış olduğunu açıkladı. Oyuncu İdil Fırat ile olan isim benzerliği nedeni ile bilgi karışıklığı yaşandığını hatırlatan İdil Fırat, durum hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İdil Fırat Kimdir?

İdil Fırat karmaşaya dayanamadı, açıklama yaptı

Sosyal medya hesabından açıklama yapan “Herkese merhaba! Ben 1988 doğumluyum. Yani 30 yaşındayım. Google’da çıkan ben değilim. Bayıldığım oyuncu İdil Fırat. İsim benzerliği anlayacağınız. 45 yaşında nasıl bu kadar genç gösteriyorsunuz diyenler ve doktor soranlar o kadar çoğaldı ki çareyi toptan yazmakta buldum. Herkese musmutlu bir akşam diliyorum. Çok sevgiler…” şeklinde açıklama yaptı.

İdil Fırat karmaşaya
İdil Fırat karmaşaya

Mert Fırat ile evlenen İdil Fırat, son olarak geçtiğimiz günlerde alyans takmadığı hakkında yaptığı “Ben alyans takıyorum, bazı fotoğraflarda diğer elim çıkmış benim için anlamı büyük hiç çıkarmıyorum.” şeklinde açıklaması ile gündeme gelmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler